İYİ KADROLAR GEBZE'DE BULUŞTU.

İYİ KADROLAR GEBZE

İYİ Parti Kocaeli il başkanı Şanbaz Yıldız ve beraberindeki heyet Gebze'de hizmete giren yeni ilçe binasını ziyaret ederek ilçe başkanı avukat Burak Uluköylü ve partililere başarı dileklerinde bulundular.

İyi Parti Gebze ilçe teşkilatı ülkemizde yaşanan pandemi nedeni ile ertelenen ziyaret ile hareketlendi. İGeçtiğimiz aylarda olağan kongresini tamamlayan ve Gebze'de avukat burak Uluköylü'yü seçilmiş olarak göreve getiren İyi Parti Gebze ilçe teşkilatı il başkanı Şanbaz Yıldız  ve beraberindeki heyete ev sahipliği yaptı. 

Göreve gelmesinin ardından ilk icraatını partisinin ilçe binasını yeni yerine taşıyan İyi Parti Gebze ilçe başkanı Burak Uluköylü, ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri ile biraraya gelen il başkanı Yıldız , Gebze ilçe ziyaretinde partililerine hitaben yaptığı konuşmada

" Genel Başkanımız Meral Akşener’in ortaya koyduğu liderlik ve İYİ Parti sayesinde alternatifsizliğin bunalttığı Türkiye’nin nefes alması sağlandığı ve İyileştirilmiş ve Güçlendirilmiş Parlamanter Sistem’e ihtiyacımız ve gereksinim vardır.

Gebze İlçe Başkanımız Sayın Burak Uluköylü ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerimizi tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum. İYİ Parti iktidar yolunda Allah yar ve yardımcımız olsun." dedi.

İl başkanı Şanbaz Yıldız'a ve beraberindekilere ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden İyi Parti Gebze ilçe başkanı Uluköylü ise

" Ziyaretiniz bizleri mutlu etti. Ülkemizde yaşanan salgın sürecinde alınan tedbirler çercevesinde olabildiğince teşkilat mensuplarımızla biraya gelmeye itina gösterdik. İlçe Teşkilatımızı ziyaretleriyle bizleri onurlandırmıştır. Şahsınızda Disiplin Kurulu Başkanımız Sn.Ahmet Murat METİN’e ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri dava arkadaşlarıma İlçe Teşkilatımız adına teşekkürlerimi sunuyorum"dedi.