İYİ'LER "KURTULUŞ KAHRAMANI KADINLARI" ANDI

İYİ

İYİ PARTİ GEBZE KADIN POLİTİKALARI BAŞKANLIĞINCA TERTİP EDİLEN 8 MART EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ RAMADA ENCORE OTELDE GERÇEKLEŞTİ.

Etkinliğe, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Nusret Acur, İYİ Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyeleri Birol Elüstü, Sadık Güvenç, İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Güven Altay, İyi Parti Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz, ADD Gebze Şube Başkanı Nilgün Aydın, İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Ayla İlgün, CHP Gebze kadın kolları başkanı Yaşa Erdoğan ve parti yöneticileri ile partili kadınlar katıldı.

İyi Parti Toplumsal Politikalar ve Strateji İletişimden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Meral Sertesen'in sunuculuğu yaptığı proğramda açılış saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Gebze kadın Politikaları Başkanı Ayla İlgün ve Gebze İlçe Başkanı avukat Burak Uluköylü, günün anlam ve önemine ilişkin birer konuşma yaptılar.

Kadın cinayetlerine ve şiddete yönelik adımların atılmamasının altını çizerek davetlilere hitap eden Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan, Ukrayna'da yaşanan insanlık dramı işgal girişimi ile ilgili görüşlerini paylaştı.

Kurtuluş savaşının cephede ve cephe gerisindeki kahraman kadınlarının hayat hikayelerini ve mücadelelerini anlatan Araştırmacı Yazar İlknur Bektaş'ın sunumu salonu dolduran katılımcılara duygusal anlar yaşattı.