İYİLİK KERVANI YOLLARDA

İYİLİK KERVANI YOLLARDA

Yüreklere umut olmaya devam ediyorlar.

Gebze merkezli hayır kuruluşu İYİLİK KERVANI , yurt dışındaki vatandaşlarımızın destek ve yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Asiye Gül’ün ateşini yaktığı iyilik yarışı ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın umudu olmaya devam ediyor.

Diş Hekimi Yasemin Tan ve İlaç Üreticisi Sema Tan’ın katkılarıyla, İngiltere, Fransa ve Almanya’dan hayırseverlerin gönderdiği destekler ile temin edilen gıda, giyim ihtiyaçları yetimleri sevindirdi.

İyilik Kervanının öncüsü Asiye Gül, gazetemize yaptığı açıklamada “ Yurt dışından gelen hayırları, destekleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz şu sıralar. Hafta sonunda yine mazlumların yüreklerine dokunduk çok şükür. Her geçen gün gönüllüler ordumuz artıyor. Bundan çok ama çok mutluyuz.

Ayşe Şahin ile birlikte Yasemin kardeşimizle birlikte sahadayız yine Yeliz Zile saha çalışması nefes alarak ihtiyaçlı ailelerimizi birebir bilgilerini verdi. Katkılarından dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. İyilik bulaşıcı oluncaya kadar, derdine derman bulmayan tek bir ihtiyaç sahibi kalmayana kadar yollarda olacağız. Herkesi İYİLİK KERVANIMIZA katılmaya davet ediyorum. Birlik e beraberlik içinde toplumumuzda var olan yaraları hep birlikte saracağız inşallah.” Dedi.