İZMİT’DE MUSTAFA YILDIZDOĞAN RÜZGARI

İZMİT’DE MUSTAFA YILDIZDOĞAN RÜZGARI

Milliyetçi Hareket Partisi İzmit İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen konserde Sanatçı Mustafa YILDIZDOĞAN Kocaeli halkı ile buluştu.

Binlerce kişinin katıldığı konser adeta gövde gösterisine dönüştü. 
Milliyetçi Hareket Partisi İzmit İlçe Başkanlığı tarafından 26.06.2022 Pazar akşamı saat 20.00’ da İzmit Kent Meydanı’nda düzenlenen konserde Mehteran gösterisi sonrası Sanatçı Mustafa YILDIZDOĞAN sahne aldı. Kocaeli halkının yoğun katılımı eşliğinde geçen konsere MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Milletvekili Saffet Sancaklı, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdülkadir Özdemir, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ve birçok MHP’li yönetici katıldı. Konserde İl Başkanı Yunus Emre Kurt’a vatandaşlar tarafından büyük ilgi gösterildi. İl Başkanı Kurt, tek tek herkesle ilgilenip sohbet etmeye çalıştı.
TÜM TEŞKİLATIMIZI BİR ARAYA GETİRDİK
Ev sahibi olarak ilk konuşmayı gerçekleştiren MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur; “Hem İzmit’imizin kurtuluşunu kutlamak hem de dava arkadaşlarımızı, ülküdaşlarımızı bir araya getirmek adına Milliyetçi Hareket Partisi İzmit İlçe Başkanlığı olarak böyle bir konser düzenledik. Tüm teşkilatımız bugün burada bir araya geldik. Herkese teşekkür ederim” dedi. Kemal Okur’un ardından Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir selamlama konuşması yaptı.
BU MİLLETİN TEK KURUŞUNU HAK ETMEDİĞİ YERDE HARCAMAM
Programda vatandaşlara seslenen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın; “Sizin verdiğiniz destek ve cesaret ile Kocaeli’yi her gün daha da güzel hale getirmek için çalışıyoruz. Bu çalışmalarda Kocaeli halkının ve MHP’li kardeşlerimin büyük katkıları var. Hepinize teşekkürü bir borç biliyorum. 3 yıldır negatif gündemlerin peşine takılmadan, kavga gündemi üzerinden siyaset yapmaya çalışanların peşine takılmadan sadece millete hizmet etmeye çalışıyoruz. Tek amacımız millete hizmet etmek. Ben bu milletin bir kuruşunu hak etmediği bir yerde harcamam. Bundan emin olun” dedi. 
HEP KOŞTURUYORUZ BİRAZ EĞLENELİM
Programda konuşma yapan diğer bir isim olan Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı; “Bu konserde hep beraber eğleneceğiz. Hep koşturuyoruz ama şimdi eğlenme vakti. Seçimlere 1 sene var. Bu sürede bol bol koşturacağız. Önce bir eğlenelim, siyaseti daha sonra yaparız” dedi.
SİZ MUSTAFA KEMAL’İN ASKERLERİSİNİZ
Programda son konuşmayı gerçekleştiren MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt; “
Kıymetli hemşehrilerim sizleri çok seviyoruz.  Çünkü siz Malazgirt’te Sultan Alparslan’la Anadolu'yu Türklere yurt edenlersiniz. Çünkü siz İstanbul'u fetheden Fatih Sultan Mehmet Han ile peygamber efendimizin övgüsüne mazhar olanlarsınız. Çünkü siz Çanakkale’de, Dumlupınar’da bir diriliş destanı yazan Mustafa Kemal'in Askerlerisiniz. Çünkü siz tabutluklara sığmayan, vatan sevdalısı nesil yetiştiren Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in evlatlarısınız. Çünkü siz Önce Ülkem ve Milletim diyen tarihin hep haklı çıkardığı lider olan Devlet Bahçeli'nin aşkla bağlı olduğu büyük Türk Milleti'nin mensuplarısınız.

KOCAELİ İÇİN HAYALLERİMİZ VAR
Yahya Kemal'in şiirinde ifade ettiği gibi,
Yürü Hür Maviliğin bittiği son hadde kadar,
İnsan Alemde hayal ettiği gibi yaşar.
Bizim de İzmit için Kocaeli için Türkiye için hayallerimiz var. Bu hayalleri gerçekleştirecek vatan sevdalısı kadrolarımız, eğilmez bileğimiz var. Çağrımız birliğe, dirliğe, kardeşliğe ve huzuradır. Çağrımız dik baş, tok karın, mutlu yarınadır. Çağrımız yükselen ve süper güç mertebesine çıkacak Türkiye’yedir. “Komşusu açken tok yatmayacak” yüksek vicdanların, “Fırat kenarında otlayan kuzunun” vebalini duyacak tertemiz gönüllerin, “Aç iken doyurdum, çıplak iken giydirdim, az milleti çok kıldım” diyenlerin bulunacağı ve buluşacağı ahlaklı, adaletli, inançlı, erdemli, hakça paylaşımı esas alan bir topluma çağrıdır bizim çağrımız.
“Ne Mutlu Türküm Diyene” haykırışı etrafında kenetlenme çağrısıdır bizim çağrımız. Ve bizim çağrımız çağın akışını değiştirmeye sonuna kadar taliptir.
MHP KOCAELİ TEŞKİLATLARINA GÜÇ VERİN
İşte bu çağrımıza ses vermenizi, 1 yıldır büyük özveri ile çalışan MHP Kocaeli teşkilatlarına güç vermenizi istiyoruz. Kıymetli genç kardeşlerim gelecek gençlerin elinde yükselecektir. Sizin isteklerinizi bilen, sizlerle aynı şeylerle dertlenen Türkiye’nin en genç İl Başkanı MHP Kocaeli' dedir.
GENÇLİĞİMİZİ BÜTÜN HALDE TÜRK GENÇLİĞİ OLARAK GÖRÜYORUZ
Gençlerin söz sahibi olmasını isteyen herkesin MHP Kocaeli' yi desteklemesi gerekir. Biz kuşakları X Y Z kategorisiyle ele almıyoruz. Gençliği bütün halinde Türk gençliği olarak görüyoruz.

GELECEĞİMİZDEN TASARRUF YAPAMAYIZ
Geleceğimizden tasarruf yapamayacağımıza göre, gençlikten taviz vermemiz, onlara kulak tıkamamız, onları hayatın kaotik şartlarında sahipsiz bırakmamız kuşku yok ki söz konusu olamayacaktır.
TÜRK GENÇLİĞİ BİZİM HAS BAHÇEMİZDİR
Düşüncesi, siyasi ve ideolojik aidiyeti ne olursa olsun, öncelikle söylemek isterim ki, Türk gençliği bizim has bahçemiz, parlak yüzümüz, muazzam hazinemizdir.

MUSTAFA KEMAL BÜYÜK BİR TÜRK MİLLİYETÇİSİDİR
28 Haziran 1921'de İzmit büyük mücadele ve kahramanlıklarla düşman işgalinden kurtulmuştur. Güzel İzmit'imizin kurtuluşunu anlamlı kılmak için sahip çıkmaya, İzmit'imize hizmet etmeye devam edeceğiz.
Bu vesileyle Kurtuluş Savaşı'nın eşsiz komutanı Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet ve minnetle anıyorum. Gazi Mustafa Kemal Türk gençliğine muhtaç olduğu kudreti damarlarından asil kanı aratan bir Türk Milliyetçisidir.
Mustafa Kemal, Türk Milleti zekidir çalışkandır diyen, Yegane üstünlüğüm Türk olarak doğmaktır diyen bir ülkücüdür. Atatürk'ün fikirlerini takip eden partide MHP'dir” dedi.