JÜRİ ÜYELERİMİZİ AĞIRLADIK.

JÜRİ ÜYELERİMİZİ AĞIRLADIK.

10. GELENEKSEL KOCAELİ'NİN BATIYAKASI ENLERİ ANKETİ VE FİNAL GECESİNİN JÜRİ HEYETİNİ, ESKİHİSAR KAPTAN KÖŞKÜ RESTAURANTTA AĞIRLADIK.

82. Vilayet Marka Şehir GE82E Vefa ve Başarı Ödülleri, 10. Geleneksel Kocaeli'nin BatıYakası Enleri anketi final gecesinin aday belirleme çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Anketimiz ve final gecemiz ile ilgili çalışmaları koordine eden, final gecemizde sahipleri ile buluşacak jüri özel ödülleri ile ilgili titiz bir çalışma içinde olan anket jüri heyetimizle Eskihisar Kaptan Köşkü restaurantta bir araya geldik.

Jüri Başkanımız TSE Başdenetçisi ve Kocaeli Kırşehirliler Derneği Başkanı Sayın Fatih Soylu, Marmara Sivaslı İş İnsanları Derneği Başkanı ve Yüzyıl Hastanesi Kurumsal İletişim Koordinatörü Sayın Erol Ateş, Özpolat Danışmanlık firmasının sahibi ve Kişisel Eğitim Uzmanı Sayın Remziye Özpolat ve MHP Darıca ilçe geçmiş dönem yöneticisi aynı zamanda AKSE Temizlik firmasının sahibi Akın Yıldız'dan oluşan jüri heyetimize anketimiz ve final gecemiz ile ilgili çalışmalarımız hakkında bilgi verdik.

Jüri heyetimiz ile gazetemizi temsilen Kurucumuz İrfan Yormaz, Yayın Kurulu Başkanımız Leyla Altunbaş Yormaz ve Halkla İlişkiler Koordinatörümüz Osman Kaya bir araya geldiler.

Hep birlikte akşam yemeği yenilerek gerçekleştirilen toplantıda aday belirleme çalışmalarında gelinen nokta ile anket oy kullanma sistemi, katılım koşulları, jüri özel ödüllerinin başlıkları , şu ana kadar belirlenmiş ödül isimleri, ödüllerinin vefa edileceği isimler, sponsor çalışmaları hakkında karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulunuldu.

KIRMIZI HALI YÜRÜYÜŞÜ

Toplantı sonrasında Jüri heyetine teşekkür eden gazetemizin kurucusu İrfan Yormaz " Kocaeli Batıyakasının en prestijli sosyal etkinliği olan projemizi kendini kamuoyunda kanıtlamış, bulundukları konuma  güven ve itibar veren isimlerden oluşan jüri heyetimiz ile birlikte koordine ediyoruz. Bizlere gösterdikleri ilgi ve destek ile çalışmalarımız tüm hızı ile sürüyor. Aramızda bulunmalarından ve bizleri desteklemelerinden ötürü çok mutluyuz. Bugün 25 metrelik kırmızı halımızı sipariş ettik. Ödül gecemizde bu yıl ilk kez kırmızı halı yürüyüşümüz olacak. Tüm kesimlere hitap eden ve 10. yıla yakışan bir organizasyon ile Gebzelilerin huzurunda olacağız."dedi.