KASGİDER, iş dünyası ile buluşuyor

KASGİDER, iş dünyası ile buluşuyor

Kocaeli Kastamonu Girişimciler Derneği hafta sonu istişare toplantısında bir araya gelecek.

Kuruluş çalışmalarının tamamlanmasının ardından kısa bir süre önce genel kurulunu tamamlayan KASGİDER - Kastamonu Girişimciler Derneği bölgemiz iş dünyasının temsilcileri ile hafta sonu düzenlenecek kahvaltı ikramlı toplantıda bir araya gelecek.

Dernek Başkanı Cihan Özdemir hafta sonu gerçekleşecek istişare toplantısı ile ilgili yaptığı kısa açıklamada " İş dünyasında Kastamonu ilimizi temsil eden tüccar ve ticaret erbaplarımızın iş birliği yapabilmesi, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, üyelerimizin mevcut pazarlarının genişlemesi ve yeni pazarlar bulunması amacı ile oluşturduğum derneğimizin bundan sonraki yol haritasını belirlemek, Türkiye'nin ekonomi başkenti Kocaelimizde dernek olarak gerçekleştirebileceğimiz çalışmalar hakkında istişarede bulunmak için 11 Temmuz Pazar günü kahvaltı ikramlı bir toplantı tertip ettik. Bu toplantıdan çok güzel kararlar çıkmasını umuyor ve bekliyoruz. İş dünyamızın temsilcileri ile pandemi ile mücadele dönemini ve sonrasında üyelerimiz için atılabilecek adımları değerlendireceğiz. İş dünyamızın temsilcilerinin programımıza katılımı bizleri geleceğe yönelik adımlarımız için cesaretlendirecek ve güçlendirecek. " dedi.

KASGİDER'in 11 Temmuz Pazar günü saat 10.00'da Holiday İnn Otel Gebze'de gerçekleşecek istişare toplantısına bölgemiz iş dünyasının temsilcilerinin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.