KAŞUKÇİ'DEN BAYRAM MESAJI

KAŞUKÇİ

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İSTİHDAM OFİSİ BAŞKANI ÖZTEKİN KAŞUKÇİ, RAMAZAN BAYRAMI DOLAYISIYLA KISA BİR MESAJ YAYIMLADI.

Kaşukçi mesajında şu sözlere yer verdi.

" İnsanlık tarihi çok büyük sınav veriyor. İnsan hayatını tehdit eden virüse karşı amansız bir mücadele içindeyiz. 

Tüm dünyanın sırt sırta verdiği bu insan üstü mücadele sırasında dahi gözünü kan bürümüş terör devleti İsrail'in insanlık onurunu hiçe sayan saldırılarına tanık olmanın üzüntüsü yaşıyoruz. insanlık tanihinin kazanılmış tüm değerlerini yok sayarak yapılan bu saldırılarda hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Allah, zalimleri sevmez ve mutlak hakim olan Cenab-ı Hak bu zalimlere cezalarını verecektir. Üstün bir gayretle İsrail zulmunu sonlandırma uğraşı veren Türkiye'nin bu mücadelede özellikle islam ülkeleri tarafından arzulanan katkıyı görmemesi ise çok acıdır.

Böyle bir ortamda idrak ettiğimiz Ramazan ayında ettiğimiz duaların, kabulunu diliyorum. Buruk bir bayram yaşıyoruz. İnşallah alınan tedbirler ve halkımızın bu yasakları ciddi ve samimi uygulaması sonucu kısa sürede bu süreçten kurtulacağız. Yerli aşı ile ilgili çok güzel haberler alıyoruz. Umarım kısa sürede yerli aşımıza kavuşuruz. Bu illet hastalığın yok olmasında en etkin yolun aşı olduğunu kabul etmek gerekiyor.

Tüm halkımıza, hayırlı bayramlar diliyor, hasretle özlemle beklediğimiz coşku ve heyecan dolu bayramlara kavuşmayı diliyorum."