KAYGUSUZ BASINLA BULUŞTU

KAYGUSUZ BASINLA BULUŞTU

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı, 19 Şubat Cumartesi günü saat 19.30’da YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın katımıyla gerçekleşecek kongre öncesi basın toplantısı düzenledi.

Çayırova Fatih Caddesi Fenomen Cafe’de düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına İlçe Başkanı Yaşar Kaygusuz ve yönetimi ile İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Ağyol katıldı. Günümüzde iktidarın sadece vergi ve zamlarla ekonomiyi sözde toparlamaya çalıştığını kaydeden Kaygusuz çözümün YRP projelerinde olduğunu kaydetti ve çözüm olarak YRP yayını olan “D8: Bir Erbakan rüyası”, “Milli kaynak paketlerimiz” ve “Geçmeyen tehlike deprem: Rantsal değil kentsel dönüşüm” projelerini gösterdi.

 

PROJELERİMİZ HAZIR

Kaygusuz : “Projelerimiz hazır, tüm siyasi partilere projemizi sunduk. Kim gelirse gelsin, yapsın çünkü sonuçta ülkemiz kazanacak. Cumhurbaşkanımız’dan da randevu istendi ancak vermedi. Ajanda sahibi hiçbir kimse bunları yapamaz. Özgür, milli siyaset uygulayan ancak bunları uygulayabilir. Geçmiş dönemlerde Erbakan hocamız yaptı ve başardı. Ancak halkımız 11 ay iktidar süresi verince bir kısmını yapabildi. Fatih Erbakan’ın genel başkanlığında YRP iktidarında halkımızın en kısa sürede huzura, mutluluğa erişeceğine inanıyoruz.

 

İLK YEREL SEÇİMDE ÇAYIROVA BELEDİYESİNİ KAZANACAĞIZ

Bu yürüyüşe en iyi katkıyı sağlamak için yola çıktık. İkinci kongremizle birlikte çalışma planlamamızı yapacağız. İlk adımımız genel seçimde Çayırova’da partimizi en iyi sonuçla çıkarmak. İkinci adımımız; biz önümüzdeki yerel seçimlerde Çayırova Belediyesi’ni alacağız. Laf olsun diye söylemiyorum. Yürekten inandığımı aktarıyorum. Belediyeyi alacak çalışmaları ortaya koyacak ve belediyeyi alacağız. Bunu da herkes görecek.”

 

AĞYOL : YETİŞMİŞ BEYİN GÖÇÜNE HAK ETTİĞİ DEĞER VERİLMİYOR

YRP Çayırova Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Ağyol da sözlerine beyin göçüne değinerek başlayıp iktidarın yurt dışına göç edilmesi durumunda gençleri suçladığını, kendisinde hiç kusur aramadığına dikkat çekti. Ağyol, “Ülkemizin güzide insanları artık gitmeye çalışıyor. Onlar için maddi, manevi alan oluşturacaksınız ki ülkenizde kalıp sizin için çalışmaya devam etsin. Adamcılık ve torpil almış başını gidiyor. Liyakat, tecrübe, eğitimin hiç önemi yok ifadelerini kullandı.

YRP’nin iktidara çözüm önerileriyle geldiğini belirten Muharrem Ağyol, ekonomik projelerinde her yıl 150 milyar doların devletin kasasına gerdiğini kaydedip 15 projenin hepsinin denendiğini, hazırlandığını ve YRP iktidara geldiğinde anında uygulanabilecek projeler olduğunu kaydetti.