KBB İLE İLGİLİ YOK, MASRAFLARI TAKIMLAR KARŞILADI

KBB İLE İLGİLİ YOK, MASRAFLARI TAKIMLAR KARŞILADI

KOCAELİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU KOCAELİ HALK GAZETESİNDE YAYINLANAN HABERİ YALANLADI.

KASKF’DAN YAPILAN YAZI AÇIKLAMADA ŞU İFADELERE YER VERİLDİ.

Kocaeli Halk Gazetesi’de 03.05.2024 Tarihinde saat 16.15 de yayınlanan “En Borçlu Belediye ama 600 kişiyi 5 yıldızlı otelde yedirip içiriyor” başlıklı haber ile ilgili Kamuoyu Bilgilendirmesidir 

1-5 Mayıs 2024 tarihlerinde Antalya da düzenlenen 16.Yeniden Adıyaman Atatürk Bahar Turnuvasına, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanımız ve 7 Yönetim Kurulu üyemiz Full Medya Bekirpaşa Masterler takımı (50 yaş üzeri) olarak ilimizdeki diğer spor adamlarıyla birlikte takım olarak turnuvaya katılmışlardır. Bu Turnuvaya 6 ülkeden ve Ülkemizdeki 27 ilden toplamda 52 takım katılmış olup ilimizden de 2 takım katılmıştır. Özel bir turnuva niteliğindedir. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile hiçbir ilgisi bulunmayan bu Turnuvaya katılan tüm takımlar masraflarını kendileri karşılamaktadır.

Bu turnuva ile ilgili yalan haber yaparak kamuoyunu yanlış bilgilendiren yukarıda bilgileri yazılı yayın kuruluşu sahipleri, haberi yapan gazeteciler ve haberin altına yorum yapan şahıslarla ilgili adli süreci 06.05.2024 tarihi itibariyle başlatacağımızı ve bu işin peşini bırakmayacağımızı tüm kamuoyuyla paylaşır, saygılar sunarız.