Kızılcık Şerbeti'nde kötü haber: İzleyenler gidecek diye seviniyordu

Kızılcık Şerbeti

Kızılcık Şerbeti'nde kötü haber: İzleyenler gidecek diye seviniyordu

Kızılcık Şerbeti'nde kötü haber: İzleyenler ... Show TV'de yayınlanan ve reytinglerde zirveye oturan Kızılcık Şerbeti dizisinde beklenmedik bir olay yaşandı. İzleyicilerin dizinin sonlanacağı beklentisiyle sevinmesinin ardından kötü bir haber geldi. İşte detaylar...

Show TV'de Cuma akşamları yayınlanan ve başlangıcından bu yana geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Kızılcık Şerbeti, her hafta yeni bölümleriyle ekranlara geliyor. Dizinin akışı merakla takip edilirken, sonradan diziye katılan karakterlerden biri olan Görkem, seyirciler arasında rahatsızlık yaratıyor. Yeni sezonda Görkem'in dizide kalıp kalmayacağı ise şimdiden merak konusu.

yeni-proje-2-004.jpg

YENİ SEZONDA DA YER ALACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktarmış olduğu habere göre, Kızılcık Şerbeti dizisinde Görkem isimli karakterini canlandıran Özge Özacar, yeni sezonda da aynı rolle ekranlarda olmaya devam edecek. Ünlü oyuncunun hayat vermiş olduğu karakter, bazıları tarafından eleştirilse de diğerleri tarafından oldukça sevilmişti.

 

Özge Özacar'ın kariyerine dair önemli bir gelişme de şu: Bu sezon, Cannes Film Festivali'nin ana sponsoru olan Campari'nin marka elçisi olarak seçildi. Bu prestijli görevle Fransa'nın Cannes şehrine 17 Mayıs'ta katılacak.

 https://abcgazetesi.com/kizilcik-serbetinde-kotu-haber-izleyenler-gidecek-diye-seviniyordu-743901