KOMŞULARIMIZA GÜVENLİ, KALİTELİ VE HUZURLU BİR YAŞAM SUNUYORUZ.

KOMŞULARIMIZA GÜVENLİ, KALİTELİ VE HUZURLU BİR YAŞAM SUNUYORUZ.

İnşaat sektörünün bölgemizdeki dev ismi MAMİKLER’in Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Mamik, konut satışı yaptığı proje sakinlerine “ Müşteri “ demekten özellikle kaçınarak KOMŞULARIMIZ demeyi tercih ediyor

İnşaat sektörünün bölgemizdeki dev ismi MAMİKLER’in Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Mamik, konut satışı yaptığı proje sakinlerine “ Müşteri “ demekten özellikle kaçınarak onlara “ komşularımız” diyor. Sanıyoruz hayalleri gerçeğe dönüştürürken sen büyük rolü işte bu nezaket ve kendine güven oynuyor.

Kocaeli’de yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu hissettiren projelere imza atan MAMİKLER İnşaatın Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Mamik, ülkemizde örneği az bulanan projelerden biri olan ZÜMRÜD-Ü ANKA villalarını okurlarımız için değerlendirdi. İnşaat sektörünün en zor dönemlerini yaşadığı 2020 yılını projelerine hiç ara vermeden devam ettirerek geçiren MAMİKLER, Kocaeli halkının hayallerini inşa etmeye devam ediyor.

Kocaeli’de konut inşaatı denilince akla gelen ilk isim MAMİKLER inşaat, Şehre prestij katan Zümrüd-Ü Anka villaları projesinin 2. Etabı için tercih ettiği Bahçeçik’te çalışmalarını yoğunlaştırdı. Özgün tasarımı ve alışılagelmiş konut yapılaşmasının dışında komşularına masalsı bir zarafet sunan MAMİKLER yeni projeleri ile de hayli iddialı.

Engelsiz bir Körfez manzarasına sahip, kendine özgü mimarisi ile büyüleyici bir atmosfere sahip olması planlanan Zümrüd-ü Anka Bahçeçik, şehir merkezine yakınlığı, doğa ile iç içe konforlu ve huzurlu bir yaşamın kapılarını aralamak isteyenleri bekliyor. Şıklığın ve konforun doğa ile buluştuğu Bahçeçik villaları sakinlerine teknolojinin son imkanları ile keyifli bir yaşam sunacak. Bakın MAMİKLER İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Mamik yeni projeleri ve inşaat sektörünün gelecek yılları için neler söylüyor.

Markalaşmak, Marka olmak kolay değil.

“Kuyumculuk ve inşaat alanında yılların verdiği tecrübe ile Kocaeli halkına en iyisini sunma gayemizde çok şükür bugüne kadar hiç mahcup olmadık. Mamik Konakları, Mamik Life, Orka life 1, Orka life 2, My Koleji, Mamikler Gold Düğün Salonu ve son olarak 40 dönüm üzerine inşa ettiğimiz Zümrüd-ü Anka villaları .

Zümrüd-ü Anka zarafetin ve konforun insan yaşamında vazgeçilmez olduğunu bizlere kanıtlıyor. 40 dönümlük arazi üzerine 41 villa. Her biri birbirinden bağımsız bir mimariye sahip. Havuzundan peyzaj uygulamasına kadar her biri diğerinden farklı 41 konut. Hepsinin ortak özellikleri ise güvenilir, kaliteli ve konforlu bir yaşam sunmaları.

Konutlarımızı Satın Alanları Müşterimiz Olarak Değil KOMŞULARIMIZ olarak görüyoruz.

Yaptığınız her işte kaliteyi ve güvenirliği ön planda tutmanız gerekiyor. En iyi referansınız bir önceki yaptığınız iş ve müşterinizin memnuniyeti. Bunun için ciddi bir zamana ihtiyacınız var. İnşaat sektöründe markalaşmak ise daha zor. İnsanların bir ömür aileleri ile birlikte yaşayacakları bir mekan inşa ediyorsunuz. Deprem kuşağında yaşıyoruz. Yaptığınız inşaatların güvenilir olması çok önemli. Zemini, kalitesi , işçiliği, kullanılan malzeme, konumu ile yaşam kalitesini en üst düzeye çıkaran konutlar inşa etmeye dikkat ettik. Hamdolsun bunu da başardık. Kocaeli halkı yaptığımız her inşaatta her projede MAMİKLER ismini görünce güven duydu. Yaptığımız her projede eksikleri görerek bir dahaki projede kaliteyi ve konforu daha yukarıya taşıdık.

Konut projelerinde en önemli ayrıntılardan biri zaman. Biz çok şükür bu güne kadar bütün projelerimizi lansmanlarda ilan ettiğimiz tarihlerden önce teslim ederek projelerimizdeki komşularımızın kazanç elde etmesini sağladık. Bugün reklam yapma fırsatı dahi bulmadan MAMİKLER tabelasını koyduğumuz andan itibaren tüketicinin bize ulaştığını görüyoruz. Buda bize büyük bir mutluluk ve gurur yaşatıyor. Pandemi süreci ile birlikte yaşanan kriz bir çok meslektaşımızı Edirne’den Kars’a kadar olumsuz etkiledi. Üzülerek belirtiyorum bazı firmalar battı iflas etti. İş dünyasında bunların yaşanması çok doğal. MAMİKLER bu süreç içinde tek bir bankaya veya tedarikçisine, çözüm ortağına borçlanmadan öz kaynaklarımızla projelerimize devam etme kararı aldık. Kredilerin 0.64 çekilmesi ile birlikte çok ciddi satışlar yaptık. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Bahçeçik projemiz ile birlikte Zümrüd-Ü Anka villalarını taçlandırmış olacağız. Bir insanın yaşamını idame ettirebileceği en muhteşem yapıları komşularımızın beğenisine sunmuş olacağız. “