Koray Topçu Ümit Özdağ’ın Danışmanı oldu

Koray Topçu Ümit Özdağ’ın Danışmanı oldu

Koray Topçu Ümit Özdağ’ın Danışmanı oldu

Yerel seçimlerde Zafer Partisi tarafından Gebze Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Çocuk Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Koray Topçu, seçim dönemindeki çalışmaları sebebiyle büyük övgü toplamıştı. Engelli bir birey olan Topçu seçim dönemi boyunca adaylar arasında çalışmaları ile öne çıkmış, toplumun her kesiminden sempati toplamıştı.


TOPÇU, “PROJELER ÜRETECEĞİZ”

Görevlendirmenin ardından bir açıklama yapan Op.Dr. Koray Topçu “ bu görevi büyük bir şeref ile kabul ediyorum. Sayın Genel Başkanımın bu güvenine layık olmaya çalışacağım. Ülkemizdeki engelli vatandaşlarımızın bu ülkede daha iyi koşullarda yasamasını sağlayabilecek politikaları geliştirmemiz gerekiyor. Bunu en iyi yapabilecek parti Zafer Partisidir. Bu nedenle bizi izlemeye devam edin. Engelliler ile birlikte tek bir sorun bırakmayacağız” dedi.

 

İLK KUTLAMA İLÇE BAŞKANINDAN


Op. Dr. Koray Topçu’nun Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ tarafından partinin Engelli politikalarından sorumlu Başdanışmanı olarak görevlendirilmesinin ardından ilk kutlama mesajı Zafer Partisi Gebze İlçe Başkanı Funda Özkara’dan geldi. Funda Özkara şöyle konuştu:  “ içimizden bir ismin Genel Merkez düzeyinde, Genel Başkan danışmanı olması hepimizi sevindirdi. Belediye başkanlığı adaylığı döneminde partimize ivme kazandıran, çalışmaları ile Zafer Partisine gönül verenlere umut aşılayan Op. Dr. Koray Topçu’nun süreçte hem partimize hem de bölgemize büyük katkılar sunacağına inanıyor, görevinde başarılar diliyoruz.”

 https://www.mavimarmaragazetesi.com/haber/20057901/koray-topcu-umit-ozdagin-danismani-oldu