MATCH COLOR'S SAKİNLERİNİN TAPU COŞKUSU

MATCH COLOR

Gebze'nin bugüne kadar inşa edilmiş en büyük Kentsel dönüşüm projesi MATCH COLORS'TA SONA GELİNDİ.

1999 ve 2020 yıllarında meydana gelen depremler sonucu oturulamaz hale gelen Osman Yılmaz mahallesi Öztürk bloklarında Match Grup tarafından gercekleştirilen kentsel dönüşüm tamamlandı..

Haziran 2022 tarihinde hak sahiplerine anahtar tesliminin yapılacağı Match Colors kentsel dönüşüm projesinde tapu töreni Gebze Match Plaza'da yapıldı.

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, TGE Başkan yardımcısı Levent Altun, GEBZE SİAD Başkanı Caner Pesen, Hedef Gazetesi Sahibi Nihat Yıldırım ve Anibal Gazete'nin sahibi İrfan Yormaz'ın katıldığı törende 78 tapu sahiplerine takdim edildi.

Match Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Demirtaş törende yaptığı kısa konuşmada kentsel dönüşümün önemine dikkat çekerek " Deprem riski ile karşı karşıya olan tüm eski yapıların kentsel dönüşüm ile depreme dayanıklı hale getirilmesi yarınlarımız için önemlidir. Grubumuzun ilk kentsel dönüşüm projesi olan Macth Colorş'ta bugün tapuları dağıtıyoruz. Hak sahiplerine ve grubumuza hayırlı olsun dedi.

Babası da Match Colors'ta hak sahibi olan gazetemizin kurucusu İrfan Yormaz ise yaptığı konuşmada " 1990 yılında satın aldığımız ve yaşanan depremler nedeniyle oturulamaz hale gelen Öztürk bloklarını bu işi en iyi yapabilecek firmaya Match Gruba emanet ettik. Bugün komşularımızla birlikte tapularımı alıyoruz. Haziran ayında da anahtarlarımızı alacağız. Allah sağlık ve huzur içinde oturmayı nasip etsin. Emeği gecen herkese teşekkür ederiz." dedi.