MHP GEBZE SAHADA

MHP GEBZE SAHADA

MHP GEBZE SAHADA

MHP Gebze İlçe Başkanı Sayın Ali Yalsız, Pazar günü gerçekleşecek olan mahalli idareler seçimleri öncesinde yazılı bir açıklama yayımladı.
Yalsız, açıklamasında şu sözlere yer verdi.
“ Cumhur İttifakı ortağımız Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Sayın Recep Kaya, Cumhur ittifakı Belediye Başkanımız Sayın Zinnur Büyükgöz, İlçe Yönetimlerimiz, SKM Yetkililerimiz, KAÇEP Birimimiz, Cumhur İttifakı Gebze Belediye Meclis Üyesi adaylarımız ve Bölge Mahalle Temsilcilerimiz ile birlikte sabahın erken saatlerinden itibaren, esnaf ziyaretleri, kurum kuruluş ziyaretleri, Ev ziyaretleri, Gebzeli Hemşehrilerimiz ile buluşma sohbetleri ile yoğun devam eden programlarımız,  gecenin geç vakitlerine kadar aralıksız devam ediyor.
Ziyaret ettiğimiz her noktada Cumhur İttifakına halkın büyük bir teveccühü ve sevgisini görmekten mutlu ve gururluyuz.
Gebzeli Hemşehrilerimiz Cumhur İttifakının ülkenin sigortası olduğunu, kararlılığı ile liderimiz, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin dediği gibi Cumhur İttifakı Milli Bekanın  Nefesidir sözünün sokağa , vatandaşlarımıza yansıması bizleri gerçekten mutlu etmektedir.
Ferasetine her zaman güvendiğimiz, sağduyusuna inandığımız aziz Türk Milletinin teveccühü ve vereceği destekle, yaklaşan Yerel Seçimlerde, Ülkemizde ve Kocaeli de büyük bir başarı göstereceğine inandığımız Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı, seçim sonrası ortaya çıkacak sonucun ülkemizin “Türk ve Türkiye Yüzyılı” hedefini perçinleyen bir netice olacağının da bilincindedir.
Bu kutlu hedefe yılmadan, yorulmadan hizmet etmek azim ve kararlılığı Aziz Milletimize en büyük sözümüzdür.
Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ifade buyurdukları üzere;
-Ayırmadan, ayrışmadan, Türkiye için canla başla çalışacağız.
-Birliğin gücüyle, herkes için, herkese göre belediye diyeceğiz.
-Genelden yerele birliği, ülkede, yönetimde dirliği, birliğin gücüyle başaracağız.
-İstikrar ve hizmet için, uyumlu yönetimle umutlu geleceğe muhakkak ulaşacağız.
Gayret bizden, teveccüh Gebzeli hemşehrilerimizden, Zafer Cenab-ı Allah'tandır. Ne Mutlu Türküm Diyene!”