MHP GEBZE YÜKSEK İSTİŞARE KURULU KURULDU

MHP GEBZE YÜKSEK İSTİŞARE KURULU KURULDU

MHP GEBZE İlçe Başkanı Bülent Özdemir'in girişimleri sonucu eski il ve ilçe başkanlarından oluşan yüksek istişare kurulu ilk kez bir araya geldi.

Göreve geldiği günden bu yana sıkmadık el kucaklamadık ülkücü bırakmayan MHP Gebze ilçe başkanı Bülent Özdemir, siyasette istişarenin çok önemli olduğunun altını defalarca ifade etmişti. Özdemir'in en büyük projelerinden biri olan Gebze Yüksek istişare kurulu kuruldu.

İlk toplantısını hafta sonu gerçekleştiren MHP Gebze Yüksek istişare kurulunda eski il ve ilçe başkanları, geçmiş dönem ülkü ocakları başkanları, milletvekili ve belediye başkan adayları bulunuyor.

İlk toplantı sonrasında kısa bir açıklama yapan MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir " Programa katılamayan resme giremeyen, Ülkücü camianın hafızası bir çok ülküdaşımızında içinde olacağı görüş birliği ile Sayın Celalettin Yaylak beyin yol başcılığı yapacağı kurul, bugün itibari ile kurulmuştur. Bu mübarek günün ve gecenin hürmetine hayırlara vesile olacağına en güzel işlere imza atacağımıza kalben inanıyor, teşkilatımıza ülküdaşlarımıza istişare heyetimizin hayırlı olmasını diliyorum."dedi.