MHP GÖVDE GÖSTERİLERİNE DEVAM EDİYOR

MHP GÖVDE GÖSTERİLERİNE DEVAM EDİYOR

Her hafta bir ilçede düzenlediği istişare toplantıları ile önemli isimleri Kocaeli’ de vatandaşlarımız ile buluşturan MHP Kocaeli Teşkilatları adeta 2023 seçimleri öncesi gövde gösterisinde bulunuyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Bumin Bahadır Özarslan, MYK Üyeleri. Gökhan Türkeş Öngel ve Yavuz Tellioğlu, Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ve İl Başkanı Yunus Emre Kurt, 26.03.2022 Cumartesi saat 14.00’de Gölcük Belediye Kongre Salonunda, MHP Gölcük İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Genişletilmiş İstişare Toplantısına katıldılar. Her hafta başka bir ilçede toplantılarına devam eden Milliyetçi Hareket Partisi’nde istişare toplantıları adeta  2023 seçimleri öncesi gövde gösterisine dönüştü.

FİTNE VE FESATÇILARA FIRSAT VERMEYECEĞİZ
İstişare Toplantısında söz alan İl Başkanı Yunus Emre Kurt; “Hepinizi saygı, sevgi ve minnetle selamlıyorum. Tabi bugün Gölcük’te, Donanma kentinde olmaktan dolayı duyduğumuz memnuniyeti hepinizle paylaşmak istiyorum. Buradan Sayın Milletvekilimizin Genel Başkanımıza verdiği sözü yeniden tekrarlamak istiyorum. Kocaeli bizim dönemimizde altın çağını yaşayacak. Partimiz hak ettiği yere çıkacaktır. Bizim davamız Lider, Teşkilat ve doktrine dayanır. Liderimize sadakat şereftir. Şerefin de tavizi olmayacaktır. Doktrinimiz 9 ışıktır. Teşkilatımız ise 7 aydır kayıtsız şartsız liderine sahip çıkan, adam gibi fitne ve fesatçılara uymadan bizimle birlikte yol yürüyen dava arkadaşlarımızdır. MHP Kocaeli İl Teşkilatları olarak Genel Başkanımızın emrinde çalışmaya, teşkilatlarımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

TARİHİN EN YÜKSEK OYUNU ALACAĞIZ
Programda söz alan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı; “Sayın Genel Başkanımıza Kocaeli tarihinin en yüksek oyunu alacağız diye söz verdim. Bunu size güvenerek söyledim. Kocaeli yapılan değişikliklerden sonra şaha kalkmıştır. Genç ve dinamik İl Başkanı Yunus Emre kardeşimi ve İl Yöneticilerimizi tebrik ediyorum. 


MHP SAHADA OLDUĞUNDA MİLLET KENDİNİ GÜVENDE HİSSEDİYOR
Sayın Genel Başkanımız bölge toplantılarından sonra bizi 81 İl’e gönderdi. Neden gönderdi biliyor musunuz? Ülkemizin en sıkıntı yaşadığı dönemlerde halkımızın, esnafımızın, çiftçimizin yanında olduğunu göstermek için. Milletimiz, MHP’ye ne kadar güvendiğini bize gösterdi. MHP sahada olduğu zaman biz kendimizi daha güvende hissediyoruz diyorlar. MHP’nin gücü aldığı oyla ölçülmüyor. Çünkü MHP’nin özgül ağırlığı aldığı oydan çok daha fazla. MHP ne kadar güçlü olursa Türkiye Cumhuriyeti o kadar güçlü olur. Bizler il il gezdikten sonra ilçe ilçe gezmeye başladık. 148 arkadaşımız şu anda Türkiye’nin çeşitli illerinde. Ama CHP’nin en çok oy aldığı illere ve ilçelere gidiyoruz. Niye CHP’nin en çok oy aldığı yerlere gidiyoruz peki? Orada CHP’nin kurmuş olduğu ittifak ile ilgili gerçekleri anlatmak için. Bizim kurduğumuz ittifakın gerçeklerini o ilde CHP’ye oy verenlere anlatıyoruz. 
CUMHUR İTTİFAKI’NIN MİLLİ YOLUNDAN GİDİN
Dedim ki 2023’te iki yol var. Birinci yol Cumhur İttifakı’nın gitmiş olduğu milli yol, diğer yol ise ucunun nereye çıktığı belli olmayan bir yol. Bizler Cumhur İttifakını neden kurduk? Çünkü ülkemizde oluşan otorite boşluğunu gördük. Yani Cumhur ittifakını kurmanın zorunlu olduğunu gördük. Biz İktidarın ortağı değil Cumhur ittifakının ortağıyız. Peki Cumhur İttifakı’nı kurduğumuzdan beri geçen bu 5 senede ne oldu? Cumhur İttifakı ne yaptı, diğer ittifak ne yaptı? Bu 6 partinin bulunduğu ittifaktakiler bazı söylemlerde bulunuyor. Kemal Kılıçdaroğlu özellikle kurucu liderlerini unutuyor sanırım. 
CHP’YE ATATÜRK’ÜN PARTİSİ DİYE OY VERİYORLAR
CHP’ye oy verenlerin çoğu Gazi Mustafa Kemal Atatürk için oy veriyor. Ama şu anda o Atatürk’ün kurmuş olduğu partiden maalesef eser yok. Kemal Kılıçdaroğlu şunları diyor. “Biz iktidara geldiğimizin ilk haftasında Selahatttin Demirtaş’ı serbest bırakacağız” diyor. Selahattin Demirtaş kimdir? Hain terörist başı “Apo’nun heykelini dikeceğim” diyen kişidir. Bizim için haindir. Osman Kavala kimdir? Gezi olaylarının finansörü, yardımcılarıdır. Millet İttifakının kurucusu Kılıçdaroğlu “teröristleri serbest bırakacağız” diyor. Peki aynı partidekileri ne diyor. “Biz dostlarımızla beraber seçimleri alıp ülkemizi yöneteceğiz” diyor. Bu dostlar kim diye sorulduğunda HDP’yi sayamıyorlar. CHP Milletvekili Tuncay Özkan “Selahattin Demirtaş barış elçisidir” dedi. Atatürk’ün kurmuş olduğu bir partinin düştüğü duruma bakın. Şimdi siz sokağa çıktığınızda öbür ittifak sahipleriyle kavga ediyorsunuz ya işte bunları söyleyin. 
TEMMUZ AYINDA MAAŞLARA ZAM YAPILACAK
Sayın Cumhurbaşkanımızla dün konuştuk. İnşallah temmuz ayı ile birlikte asgari ücretten tutun da emeklilerimize kadar birçok çalışan ve emeklilerimizin maaşlarına zam yapılacak. Çiftçilerimizin kredilerinde kolaylık sağlanacak. Halkımızın yanında olmaya devam edecek olan Cumhur İttifakı bunu her alanda göstermeye devam edecektir. Sayın Cumhurbaşkanımız 15 gün önce imzaladığı kararname ile çiftçilerimizin borçlarının yüzde 75’ini devletimizin ödeyeceğini ilan etti. Temmuz ayında da maaşlara zam gelecektir. Ülkemizin geleceği için ülkemize tuzak kuranlara değil, ülkemizin geleceği için çalışanlara halkımız destek verecektir inşallah. Bundan asla şüphemiz yok. Biz Ülkücüler ülkemizi korumaya devam edecek, ülkemiz için çok çalışmaya devam edeceğiz. Yüce Allah iyi ki bizi Ülkücü yaptı. Ülkücüler ülkemizin sigortasıdır” dedi.
ÇABUK UNUTUYORUZ
Son olarak söz alan Genel Sekreter Yardımcısı Bumin Bahadır Özarslan: “Çok Kıymetli dava arkadaşlarım şu an halen içerisinde olduğumuz ve etkilerini oldukça fazla hissettiğimiz covid-19 salgını sebebiyle daha önce yaşadığımız çok önemli bir krizi unutma eşiğine geldik. Türkiye 15 Temmuz gecesi çok önemli bir kriz atlattı. 15 Temmuz hain bir darbe girişimiydi. Türkiye daha öncede darbeler ile karşılaşmıştı. Fakat bu darbe diğerlerinden farklı olarak Türkiye’nin işgal edilmesi, iç savaş çıkartılmasını amaçlıyordu. Bazı şeyleri çabuk unutuyoruz, kıymetini sonra anlıyoruz. Savaşın çıktığı bomba düştükten sonra anlaşılıyor. 15 Temmuz gecesi devletin başı yok, devletin ikinci adamı yok. Hatta Ankara’da bakan ve milletvekilleri de yok. Ve biz o gece birkaç saat boyunca darbeye engel olacak Genel Kurmay Başkanı ve diğer Kuvvet Komutanlarından haber alamadık. Türkiye’de darbeye karşı koyacak tüm asli organlara el koymuşlardı. Darbeciler Özel Eğitim Komutanlığı’nda bir hain görevlendiriyorlar. O Semih Terzi eğer aldığı emri yapabilseydi tüm Bordo Bereli askerlerimizi Ankara’ya toplayacaktı. Kahraman Şehidimiz Ömer Halisdemir o haini başından vurarak, planlarını suya düşürmüştür. Türkiye çok ciddi iç karışıklığa sokulmak istenilmiştir. 
HERKES SUS PUS OLMUŞKEN DEVLET BAHÇELİ KONUŞTU
İşte o gece herkes sus pus olmuşken, kimseden ses çıkmazken Ankara’da tek bir ses yükseldi, o da Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin sesidir. Genel Merkezimizin tüm ışıklarını açtırıp, adeta darbecilere meydan okuyan Genel Başkanımız, hükümetimizin yanında olduğunu açıkladı. Genel Başkanımız bu çıkışı yaptıktan sonra binlerce yıllık Türk’ün kahramanlığı ortaya çıktı. O karmaşık süreçten herkes görev bilinciyle harekete geçti darbeye karşı etkin bir mücadele başlatıldı. Birkaç saat içinde darbeciler perişan edildi. Genel Başkanımızın çıkışıyla birlikte Türk Gücü ortaya çıkmıştır. Bunu herkese anlatalım.  
BUGÜNKÜ CHP ATATÜRK’ÜN KURMUŞ OLDUĞU PARTİ DEĞİL
Benim gözümde muhalefet partileri sadece bir tanedir. O da Cumhuriyet Halk Partisidir. Ciddiye alınacak tek partide o’dur. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi’ de bizim gibi köklü bir geçmişi olan bir partidir. Ancak Atatürk’ümüzün kurmuş olduğu Cumhuriyet Halk Partisi’ni idare edenler maalesef terör yandaşları ile yan yana getirmiştir” dedi.