MHP’YE 300 YENİ ÜYE

MHP’YE 300 YENİ ÜYE

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, Derince İlçe Teşkilatının son bir hafta içerisinde yaptığı 300 yeni üyeye rozetlerini taktı.

Milliyetçi Hareket Partisi Derince İlçe Başkanlığı’nın Hedef 2023 Üye Katılım Programı adı altında 20.06.2022 Pazartesi günü saat 20.00’da Yeni Kent Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği programda MHP İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, 300 yeni üyeye rozetlerini taktı.

Programda partililere seslenen İl Başkanı Kurt; “

DERİNCE TEŞKİLATIMIZDAN MEMNUNUZ

Programda partililere seslenen İl Başkanı Kurt; “11 ay önce Liderimiz Devlet Bahçeli'nin tensipleri ile göreve başladık. Hemen ardından Derince İlçe Başkanlığı’na Salim Sayar başkanımızı görevlendirdik. Göreve geldikleri günden itibaren Derince'de sıkılmadık el, çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmamak için gece gündüz mücadele eden çok kıymetli yol arkadaşım, ömür boyu kardeşlik hukukumuzun devam edeceği Salim başkanımızı ve kıymetli yönetimini tebrik ediyorum. Genel Merkezimiz de bizler de Derince İlçe Teşkilatımızın çalışmalarından ziyadesiyle memnunuz. 

Ancak daha fazla çalışmalı daha fazla mücadele etmeliyiz. Çünkü önümüzde 2023 seçimleri var. Bu seçim Allah'ın izniyle Cumhur İttifakı'nın zaferiyle sonuçlanmalıdır.  

CHP VE HDP İŞ BİRLİĞİ İÇERİSİNDE

Dün terör örgütü Pkk' nın siyasi uzantısı olan HDP Kocaeli il kongresi vardı. Bu kongre sözde terör örgütünün marşı ile başladı. Valiliğimiz bu marşı çaldıran kongrenin divan başkanını anında gözaltına aldı. Allah devletimize zeval vermesin. kongreye katılanlar arasında CHP' nin mevcut il başkan yardımcıları da var. Bu kongrede Eski CHP Milletvekili de Türkiye'ye barış HDP ile gelecektir gibi HDP’ yi övücü birçok söz söylemiştir. Uzun uzun bunu anlatmaya gerek yok. Çok açık bir şekilde CHP ile HDP iş birliği içerisindedir. İşte 2023 seçimleri de bunun için çok önemli. Karşımızda 6 benzemez bir de masa altından HDP, tek bir amaçla bir araya geldi. Bu amaç neydi biliyor musunuz? Cumhur İttifakı'nın kaybetmesi. Bundan başka planları bundan başka söyleyecekleri sözleri yok.  

İP ÇÖZÜLMÜŞ ALTINDAN TERÖRİSLERİN MASKESİ ÇIKMIŞTIR

İşin en ilginç tarafı da ben Milliyetçiyim vs. diyenler bu HDP ile açık ilişkisi olan CHP’nin en büyük dostu oldu. Gerçi bu İP şühedaya küfreden Milletvekiline sahip çıkmıştır. Adı İYİ olan partinin Genel Başkanı terörist Selahattin Demirtaş ile kahvaltı hayalleri kurmuştur. Burası Kürdistan diyenlere karşı sus pus olmuş, HDP'yi şeytanlaştırmamak gerekir demiştir. Yani anlayacağınız İP çözülmüş altından teröristlerin maskesi çıkmıştır. İşte biz bunların karşısındayız. Allah’ın izni sizlerin dua ve desteğiyle başaracağız. 

PROBLEMLERİ ÇÖZECEK TEK İRADE CUMHUR İTTİFAKI’DIR

 Bu 6+1 masa belli aralıklarla toplanıyor. Parlamenter sisteme döneceğiz lafından başka bir şey dediklerini duydunuz mu? Hiçbir çözüm önerisini paylaştılar mı? Paylaşmazlar çünkü yok.  

Tüm dünyada enerji piyasalarının arzındaki sıkıntılar, 2 yıllık Pandemi sonrası olan gelişmeler, Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş gibi gelişmeler sebebiyle tüm dünyada yaşanan ekonomik problemlerin Türkiye'ye yansıması da oluyor. Devletimiz bu problemleri çözmek için tedbirler almaya çalışıyor. Hep aklımızda tutmalıyız ki bu problemler global gelişmelerin yansımasıdır. Bunu çözecek tek irade de Cumhur İttifakıdır. Biz karnımızla düşünemeyiz. Biz bağımsızlığı karakterimiz olarak görürüz. Esir tok olmaktansa hür yaşamayı tercih ederiz.  

TÜRKİYE’NİN SİGORTASI OLAN BİR PARTİYE ÜYE OLDUNUZ

Aramıza yeni katılan kıymetli hemşerilerim, Türkiye'nin sigortası olan bir partiye üye oldunuz. MHP hiç yanılmayan bir Lidere, milleti için adanmış gönüllülere sahiptir. Biz her zaman önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben deriz. Ülke ve millet için yaptıklarımızdan dolayı teşekkür de beklemeyiz. Ancak bu ülkenin sayın Genel Başkanımıza, Fetö' ye terör örgütü diyen ilk lider olması sebebiyle, çözüm süreci yanlıştır pkk ile sadece kafasına vurularak mücadele edilir demesi nedeniyle, 15 Temmuz gecesi herkes darbenin seyrine göre tavır almayı beklerken ülkede ilk açıklama yapıp bu bir darbe kalkışmasıdır sonuna kadar karşısındayız demesi sebebiyle bir teşekkür borcu vardır.  

Aziz milletimiz bu teşekkür borcunu 2023 seçimlerinde MHP’yi destekleyerek ödeyecektir.