Milli Eğitim'den Yeni Umut Okullarına ziyaret

Milli Eğitim

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Şener DOĞAN ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Şenol PEKGÖZ Özel Yeni Umut Okullarına ziyarette bulundu.

Değerli eğitim büyükleri ;Yeni Umut Okulları Kurucusu Sayın İsmail Yaşar,Lise Müdürü Gülcan Yaşar,Ortaokul Müdürü Zehra Ceylan ve Anaokulu ve İlkokul Müdürü Ersin Tekin ile birlikte yaptığı eğitim üzerine sohbetlerinden sonra anaokulundan liseye kadar tüm kademeleri bir eğitimci gözü ile değerlendirdiler.
Şener Doğan ve Şenol Pekgöz Yeni Umut Anadolu lisesi Öğrencilerinden  Beyza ONAT'ın da şahsen yaptığı daveti kırmayarak öğrenciye ve eğitime verdiği değeri bir kez daha göstermiş olup bu vesile ile öğrencilerle sohbet gerçekleştirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Şener DOĞAN ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Şenol PEKGÖZ Yeni Umut Okullarında sınıfları da dolaşarak öğretmenleri ve öğrencileri derslerinde gözlemlemiş kendilerine Yeni Umut Okulunun kıymetlerinden söz etmiştir.
 
Yeni Umut Okullarının Kurucu Müdürü İsmail Yaşar ve Okul Müdürleri, kıymetli ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkürlerini iletip eğitimde birlikte hareket etmenin ve geleceğe insan yetiştirmenin kıymetini vurguladılar.