NAMIK KEMAL İLKOKULUNDAN MÜTHİŞ FİNAL

NAMIK KEMAL İLKOKULUNDAN  MÜTHİŞ FİNAL

2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılının son günlerinde, düzenledikleri sergi ile bilim, sanat ve müziği bir arada buluşturdular.

Öğrencilerini ilgi ve yetenekleri çerçevesinde yetiştirmeyi vizyon olarak ortaya koyan Namık Kemal İlkokulu yıl sonu finali ile bu hedefine ulaştı. 

2017 yılında açılışı yapılan ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen kodlama ve robotik sergisinin projelerini Namık Kemal İlkokulu öğrencileri ve Gebze Teknik Üniversitesi Robotik ve Otomasyon Kulübü Eğitmenleri hazırladı.

Otuz proje ile velilerin izlenimine sunuldu. Her biri ülkemizin gelecekte bilim insanı adayı olan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Yine okul bünyesinde üç yıldır devam etmekte olan Beceri ve Tasarım Atölyesinde yapılan çalışmaların ikinci sergisi gerçekleştirildi. Seksen tual çalışması ile sergiye katılan atölye öğrencileri salonu adeta renk cümbüşüne döndürmüşler. İcra ettikleri sanatsal çalışmalar ile ziyaretçilerde hayranlık uyandırdılar...

Okulun sınıf öğretmenleri tarafından ve farklı özel kurslardan eğitim alan öğrenciler; ukulele, org ve gitar dinletileri ile misafirlere müzik ziyafeti yaşattılar. Salonda ilgi odağı olan öğrenciler izleyicileri adeta büyülediler.

Bir salonda bilim, sanat ve müziği bir araya getiren Namık Kemal İlkokulu öğrencileri  ziyarete gelen tüm misafirlerin ilgi odağı oldu.

Bu çalışmalarda emeği geçen tüm eğitmenler okul idaresi tarafından yapılan takdimler ile onure edilirken, velilere şükranlarını sundular.

Kalabalık bir izleyiciye hitap eden sergi velilerin teşekkür ve memnuniyet ifadeleri ile sona erdi.