NURAY ÖĞRETMEN İLKLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR.

NURAY ÖĞRETMEN İLKLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR.

Eğitim camiasında başarılı hizmetlerinin ardından estetik ve güzellik sektöründe iş hayatına atılan Nuray Küfüdür, ilklere imza atmaya devam ediyor.

Okul müdürlüğü görevinden ayrılarak eğitim camiasındaki hizmetlerini noktalayan Nuray Küfüdür, Ortağı ve Genel Müdürü olduğu İLK İZ Estetik ve Güzellik Merkezi ile geçtiğimiz ay uluslararası alanda ödüle layık görülmüştü. Küfüdür, bölgemizde bir ilke daha imza atarak sektöründe “Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi” alan ilk isim oldu.

TSE tarafından standartları kontrol edilen “İlk İz Estetik ve Güzellik Merkezi”ne belgesini TSE Marmara Bölge Koordinatörü Hüseyin Taşan ve TSE Başdenetçisi Fatih Soylu takdim etti.

Geçtiğimiz ay CK Medya Ajans tarafından düzenlenen ve Uluslararası niteliğe sahip organizasyonda ödüle layık görülen İlk İz Estetik ve Güzellik Merkezi büyük bir başarıya imza atmış ve İstanbul Topkapı’daki Double Tree By Hilton Otel’de düzenlenen gecede ödüle layık görülmüştü. 

Konusunun uzmanı 8 kişilik personeli ile Gebzeli kadınlara hizmet veren İlk İz Estetik ve Güzellik Merkezi’nin Genel Müdürü Eğitimci Nuray Küfüdür, şık giyimi ve anlamlı konuşmasıyla da geceye damga vuran isimlerden biriydi. COVİD 19  Güvenli Hizmet Belgesi’nin TSE Yönetimi tarafından kendisine takdim edilmesi sonrası kısa bir açıklama yapan Eğitimci Nuray Küfüdür, “ Zor bir dönemden geçiyor insanlık. Salgın nedeniyle yitirdiğimiz insanlarımıza üzülürken, gelecek günler içinde tedbirlere sıkı sıkıya sarılmalıyız. Şuan için salgından korunmanın ilk yolu aşı. Tüm işletmelerin salgına karşı en ciddi şekilde hassasiyet göstermesini ve bu illetten bir an evvel tamamen kurtulmayı diliyorum.” Dedi.