ÖZTÜRK YILMAZ, DARICA'YA GELİYOR

ÖZTÜRK YILMAZ, DARICA

YENİLİK PARTİSİ Genel Başkanı Öztürk Yılmaz , 12 Haziran Cumartesi günü hemşerileri ile buluşmak üzere Darıca ilçesine geliyor.

Yenilik partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, 12 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 15.00'de Darıca Ardahan İl Derneği'ni ziyaret ederek hemşerileri ile biraraya gelecek.

Yapılacak ziyaretle ilgili olarak bölgemizdeki Ardahanlıları bilgilendiren dernek başkanı Bülent Işık, " 12 Haziran'da hemşerimiz Öztürk Yılmaz kurmayları ile birlikte derneğimizi ziyaret ederek hemşerilerimizle bir araya gelecek. Yenilik Partisi'ni bölgemiz seçmenlerine anlatmaya ve tanışmaya yönelik bu ziyaret nedeni ile eski milletvekilimiz ve Yenilik partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz'ı ilçemizde ve derneğimizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız. ziyaret ile ilgili tüm hazırlıklarımızı tamamladık. pandemi kuralları nedeniyle tüm tedbirlere uyulmasına dikkat edeceğiz. Öztürk beyin ziyaretinde aramızda bulunmak isteyen tüm hemşerilerimizi derneğimize 12 Haziran'da dernek binamıza bekliyoruz." dedi.