PATATES SOĞANI BİLE DAĞITAMADILAR

PATATES SOĞANI BİLE DAĞITAMADILAR

TÜRKİYE GENELİNDE SOSYAL YARDIMA MUHTAÇ VATANDAŞLARIMIZA DAĞITILMAK ÜZERE TMO TARAFINDAN SATIN ALINAN PATATES SOĞANIN DAĞITIMI SIRASINDA YAŞANANLAR VİCDANLARI SIZLATIYOR.

Türk üreticisine destek olmak gayesi ile Cumhurbaşkanlığının talimatı ile TMO tarafından satın alınan 1 liymon 200 bir ton soğan ve patates 81 il valiliğinin ve kaymakamlıkların idaresinde dağıtılıyor.

İhtiyaç sahiplerine yapılan patates soğan dağıtımı sırasında yaşanan görüntüler ise utanç verici.

Dar gelirli vatandaşlara Ramazan ayı doyasıyıla Gebze'de yapılan dağıtımlarda da ilginç görüntüler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Gebze Belediyesine ait araçla yapılan patates sdğan dağıtımı sırasında aracın yayına gelen bir kişi sivil aracına cuval çuval patates soğan yüklerken, bir diğer taraftan da bir vakfa ait minibüs kamyondan indirilen patates ve soğanlarla dolduruluyor.

Gebze'de yaşanan bu görüntülerin muhatabı belediye mi kaymakamlık mı yoksa başka bir makam mı? bilinmez ama duruma ilk tepkiyi İYİ Parti Gebze ilçe başkanı Avukat Burak Uluköylü verdi. 

"Böyle olmamalı" diyerek görüntüleri değerlendiren İYİ Parti ilçe başkanı Uluköylü en hafif tabir ile basiretsizlik olarak nitelendirdiği görüntüler hakkında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sert ifadelere yer verdi. Uluköylü şunları söyledi.

 BASİRETSİZSİNİZ!

Siz mizanı unuttunuz, siz hileli tartan terâzinize yenildiniz…

SİZİ HAYIRLA YAD ETTİRECEK BİR HİKAYE BIRAKMADAN GİDİYORSUNUZ!

Bir hikaye yazmak için elinize tüm enstrümanlar emanet edildi. Bu enstrümanlarla sizden sonra gelecek nesillere güzel bir hikaye bırakmak yerine eski hikayeleri tekrarlayarak kendi trajik hikayenizi yazdınız.

Kendinize, emanete ve yönettiğiniz topluma yazık ettiniz! Allah’ın dinine ve kullarına zulmettiniz.

Emanetin ne manaya geldiğini hakkıyla bilmiş olsaydınız bu ağır yükün ve sorumluluğun altına girmek için oturup günlerce düşünürdünüz. Eğer gerçekten birazcık ahirete yönelik korku ve endişeleriniz olsaydı size emanet edileni ilim, hikmet, ahlak ve fazilet sahipleriyle paylaşırdınız."