PETROGAS İNDUSTRY, 6 TEMMUZ'DA AÇILIYOR

PETROGAS İNDUSTRY, 6 TEMMUZ

Sektöründe dünya devleri ile yarışan Petrogas İndustry'nin Gebze tesisleri 6 Temmuz 2022 Çarşamba günü saat 16.00'da yapılacak törenle hizmete girecek.

2000 yılından bu yana çeyrek asıra yakın tecrübesi ile Petrol ve Doğalgaz arama ve üretim sektöründe faaliyet gösteren Petrogas Industry,  yerli ekipman üretimi alanındaki yatırımlarının bir adımı olan endüstriyel imalat tesisini Gebze Organize Sanayi Bölgesi İhsan Dede caddesi no: 115 adresinde hizmete açıyor.

Başarılı iş insanı Ozan Ülker'in Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Petrogas Industry'nin Gebze tesislerinin açılışı 6 Temmuz 2022 çarşamba günü saat 16.00'da gerçekleşecek. Petrogas Gebze tesisleri 10.000 metrekare kapalı olmak üzere toplam 12.000 metrekare alana sahip.

6 Temmuz'da gerçekleşecek olan açılış töreni öncesinde  firma Genel Koordinatörü Mustafa Kuş ve Ar-Ge Müdürü Ümitcan Mert Pınaroba, TSE Başdenetçisi Fatih Soylu ile birlikte Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'i makamında ziyaret ederek Başkan Çiler'i Petrogas Industry Gebze tesislerinin açılış törenine davet ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Çiler, şuan için 50 çalışanı ile hizmete girecek olan Petrdgas'in iki yıl içinde 300 çalışana ulaşma hedefini takdirle karşıladıklarını belirterek " GTO olarak iş istihdamı konusunda tüm üyeleremize verdiğimiz desteği Petrogas'a da vereceğiz. Tesisin bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.