PROMETEON TÜRKİYE’DEN 235 ÇALIŞANA KIDEM ÖDÜLÜ

PROMETEON TÜRKİYE’DEN 235 ÇALIŞANA KIDEM ÖDÜLÜ

Kocaeli’deki ilk lastik fabrikası olarak 1960 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren Prometeon Türkiye fabrikasında kıdem alan 235 yönetici ve çalışana plaketleri takdim edildi

YÖNETİCİLERDEN KUTLAMA VE TEŞEKKÜR

Fabrika ARGE tesislerinde düzenlenen ilk törende Prometeon Türkiye CEO’su Gökçe Şenocak, Prometeon Türkiye Fabrika Direktörü (CTO) Bahadır Özer, İnsan Kaynakları Direktörü Nil Himmetoğlu, Üretim Direktörü Murat Harputlu, Lastik İş  işyeri baştemsilcisi Bora Altay ve işyeri temsilcileri hazır bulundular.

Prometeon Türkiye CEO’su Gökçe Şenocak, Fabrika Direktörü (CTO) Bahadır Özer ve İnsan Kaynakları Direktörü Nil Himmetoğlu konuşmalarında Prometeon Türkiye çalışanlarına emeklerinden dolayı hem de ailelerine desteklerinden ötürü teşekkür edip kıdem alanları kutladılar.

Törende; 20 yıl kıdem alan 4, 25 yıl kıdem alan 41 çalışana koronavirüs tedbirleri kapsamında plaketleri takdim edildi. 10 yıl kıdem alan 157 çalışana, 15 yıl kıdem alan 33 çalışana, rozet, plaket ve hediyeleri kısımlarında bölüm müdür ve yöneticileri tarafından iletildi.

 

özgürkocaeli