RESİTAL LOUNGE CAFE & RESTORAN DUALARLA AÇILDI

RESİTAL LOUNGE CAFE & RESTORAN DUALARLA AÇILDI

Gebze'nin en büyük Cafe&Restorantı muhteşem bir törenle hizmete açıldı.

Resital Louge Cafe &Restoran’ın açılışına, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Başkan Yardımcısı Mehmet Dinç, Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş, GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Muharrem Gökçe, Zafer Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Koray Topçu, Siyasi partilerin ilçe başkanları ve yönetim kurulları, mahalle muhtarları ve adayları, STK başkan ve temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda iş insanı katıldı.

Gebzeli iş insanı İskender Civil  ile Türkiye  ve Dünya mutfağının başarıları Türkiye sınırlarını aşmış yarım asırlık ismi Şef  Fahrettin Turhan’ın birlikte işletmeciliğini yaptığı  Resital Lounge Cafe Restoran’ın açılışı geçtiğimiz hafta sonu Cumartesi günü saat 15.00’da  Bölgemiz iş, siyaset, sanat ve spor camiasının seçkin isimlerinin katılımı ile gerçekleştirildi. 

Çoban Mustafa Paşa Camii imam hatibi İrfan Tatlı’nın okuduğu  Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualar eşliğinde gerçekleşen açılışta konuklar Şef Fahrettin Turhan’ın kendi mutfağından spesiyallerin ve eşsiz lezzetlerle donatılmış ikramların tadına bakma fırsatı buldular.

Trio ekibinin çaldığı muhteşem klasik müzik eşliğinde devam eden programda İş insanı İskender Civil, işletme adına bir selamlama konuşması yaparak davetlilere ve açılışı katılanlara teşekkür etti. Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş ise konuşmasında Gebze’nin her anlamda en iyilere layık olduğunu hatırlatarak GTO olarak bölgemize yatırım yapmak isteyen iş dünyasının temsilcilerine katkı sağlamayı görev bildiklerini belirtti. Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Dinç ise mutfak zenginliği, ürün yelpazesi, güler yüzlü hizmet anlayışı ile Resital Lounge’nin bölgemize restoran işletmeciliğinde yepyeni bir bakış açısı kazandıracağını belirterek iş adamı Civil ve arkadaşlarını tebrik etti, hayırlı olsun dileklerini paylaştı. 

Konuşmaların ardından protokol üyelerinin katılımı ile kurdela kesiminin yapıldığı Resital Lounge Cafe Restoran, Gebze Gaziler mahallesi Issıkgöl Caddesi üzerinde  bulunan Gökçe Vizyon Plaza’nın giriş katında bulunuyor.

Uygun Fiyat, Muhteşem hizmet ve seçkin menüsü ile damak tadına düşkün olmaya adayların müdavimi olacağı Gebze’nin yeni lezzet durağı Resital Lounge Cafe  Restoran, hizmet çeşitliliği ile de müşterilerinin gönlünde farklı bir yer edinecek gibi.

800 metre kapalı alanı , 2000 metrekare bahçesi, 20’şer kişilik 2 adet locası, 80 kişilik toplantı salonu, 300 kişilik nikah, mevlüt ve sünnet salonu, çocuk parkı, nefis ızgara, pide ve kebap çeşitleri, dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini Gebzelilerle buluşturan bölgemizin en büyük restorantı Resital Lounge Cafe Restaurant, Ramazan ayında da çok özel menüleri ve fiyat avantajları ile hizmet verecek. 

RESİTAL LOUNGE CAFE & RESTORANT'IN AÇILIŞINDAN KARELER…