SAADET ÇAYIROVA’DA KONGRE HEYECANI

SAADET ÇAYIROVA’DA KONGRE HEYECANI

Saadet Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı Kongre’ye gidiyor. İlçe Başkanı Sinan Aydemir, ‘’Pandemi sebebiyle uzun bir süredir tehir ettiğimiz kongremizi inşallah planladığımız şekilde gerçekleştireceğiz’’ dedi.

Saadet Partisi Çayırova İlçe Teşkilatında geçtiğimiz Ağustos ayında Kongre kararının alınmasıyla birlikte parti temayülleri gereği geniş bir istişare süreci başlatılmıştı. Bu süreçle birlikte İlçe Başkanı Yusuf Aksu görevini vekâleten Teşkilat Başkanı Fatih Karabulut’a devretmiş ve İstişare sürecinin sonunda ise İlçe Başkanlığı görevine Sinan Aydemir getirilmişti. Aydemir, bugün bir yazılı açıklama yaparak yapılacak olan kongre hakkında bilgi verdi ve davette bulundu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi.

BU HEYECANI BİRLİKTE YAŞAYALIM

‘’Saadet Partisi Genel Merkezimiz tarafından verilen talimatlar doğrultusunda Kocaeli il teşkilatımız ve tüm ilçelerimizin kongrelerini yapmaya başladık. Çayırova İlçe Teşkilatı olarak bizlerde uzun bir süredir pandemi sebebiyle tehir ettiğimiz 4. Olağan İlçe Kongremizi 7 Kasım Pazar günü saat 13,30’da Çayırova Belediyesi binasında bulunan kültür salonunda inşallah planladığımız şekilde tüm halkımızın katılımı ve teveccühüyle muhteşem bir atmosferde gerçekleştireceğiz. Saadet Partisi olarak bizim siyasi ikbal ve herhangi bir rant beklentimiz asla olamaz. 52 Yıllık siyasi geçmişimiz bunu açıkça ortaya koymaktadır. Bizim amacımız vatandaşımıza reva görülen değil hak ettiği hizmeti almasını sağlamaktır. Bu prensip ve inançla gerçekleştireceğimiz Kongremize bizimle aynı heyecanı yaşamak için tüm halkımızı davet ediyorum’’ dedi.

KONGRE BİLGİSİ

Saadet Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı 4. Olağan Kongresi 7 Kasım Pazar 2021 Günü saat 13,30 ‘da Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş’in katılımıyla Çayırova Belediyesi (binası) kültür salonunda yapılacaktır.