ŞANBAZ YILDIZ'A TSE'Lİ DESTEK

ŞANBAZ YILDIZ

İyi Parti’nin hafta sonunda gerçekleşecek Kocaeli il kongresi öncesinde teşkilat mensuplarından mevcut il başkanı Şanbaz Yıldız’a destek çığ gibi büyüyor.

İyi Parti’nin Gebze’de kuruluşundan bu yana görev alan isimlerden biri olan Türk Standartları Enstitüsü’nden emekli Hukuk ve seçim İşlerinden Sorumlu ilçe başkan yardımcısı Musa Kargıoğlu yaptığı bir açıklama ile kongre öncesinde görüşlerini kamuoyu ve partisinin üyeleri ile paylaştı.

Kargıoğlu İyi Parti kongresi ile ilgili görüşlerini paylaştığı mesajında “Demokrasi” vurgusu yaparak “ Cephanelik stadı demokrasinin tüm argümanları ile işleyeceği bir kongre sürecinde İYİ’lerin toyuna şahitlik edecek” dedi.

Açıklamasında mevcut başkan Şanbaz Yıldız’a tam destek veren İyi Parti Gebze ilçe Hukuk ve Seçim işlerin Sorumlu başkan yardımcısı Musa Kargıoğlu şu sözlere yer verdi.

Demokrasi olmazsa olmazımız; Siyasi partiler demokrasinin olmazsa olmazı; Seçimler ve kongreler siyasi partilerin olmazsa olmazı;
Siyaset millet için milletle birlikte yapılır.

Türkiye yakın zamanda 16 Nisan referandumu ve sonrasında 24 Haziran genel seçimi ve 31 Mart yerel seçimlerini yaşadı.
16 Nisan referandumu öncesinde öyle süslü püslü vaatlerle Ak Parti tarafından anlatıldı ki insanlar, Türkiye'nin tüm sorunları hemen çözülecek milli gelir 15.000$ olacak, elektrikli traktör, otomobil, yerli uçaklar vs. gelecek zannettiler.

2 yıldır yaşanan çözüm bulunamayan sorunlar vatandaşları perişan etti, ülkemizi zor duruma düşürdü.
Bu tespiti yaptıktan sonra;

Eski siyasetçilerin de anlattığı bir hikaye anlatmak istiyorum.
Vakti ile iki şehirli köyleri yaya olarak gezme kararı verirler. Sözleştikleri üzere sabah biraz geçte olsa yola çıkarlar; Güneş biraz yükselince hava ısınmış yolcular yorulmuştur kendi aralarında keşke atlarımız faytonlarımızla gelseydik diye konuşuyorlarmış ki biraz ileride tarlasında çalışan bir köylü görmüşler. El kaldırıp selam vermişler köylü de elini kaldırıp selamı almış.
Yüksek sesle sormuş şehirli 'efendii filan köye kaç saatte varırız?'

Köylüde ses yok aralarında adam sağır(ahraz) bizi duymadı deyip biraz gitmişler köylü bağırarak '2 saatte varırsınız' demiş.

'İyi de önce neden söylemedin arkadaş?' demiş şehirli.

'Bir yürüyüşünüzü göreyim bey.' demiş köylü.

Demem o ki; vatandaşlarımız boş vaatleri ve tek adam yönetim anlayışının yürüyüşünü gördü. Bu sistem ve yönetim anlayışı iflas etti.
Biran önce iyileştirilmiş güçlendirilmiş parlamenter sisteme dönülsün istiyor. Kökeni eskiye dayanan genç ve yeni
İYİ Parti'yi çare olarak görüyor.

21 Haziranda yapılacak İYİ Parti 2. Olağan il kongremiz onun için çok önemli; Dolayısıyla bu kongremizden birlik beraberlik içinde güçlenerek çıkmak zorundayız.
Kongremizde aday olan Nurcan Acaroğlu Göktaş Hanımefendiye ve mevcut il başkanımız Şanbaz Yıldız Beye başarılar dilerim.

Hepinizin bildiği gibi Sayın il başkanımız atama ile geldi. Seçilmiş olarak geldiğinde çok daha büyük başarılara imza atacak inşallah. Seçilmiş olmak çok önemli onun için şahsen daha öncede deklare ettiğim gibi benim tercihim Sayın Şanbaz Yıldız Beyden yana olacaktır.

Değerli başkan adayımız İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye ve Derince Belediye meclis üyemiz Nurcan Hanımefendiye ziyaretleri için teşekkür ederim başarılar dilerim.

Ancak yukarıdaki hikayede köylümüzün dediği gibi (ben de bir köylüyüm) Kocaeli Büyükşehir Belediyesindeki ve Derince Belediyesi meclis üyesi olarak hizmetlerinizi görelim.

İYİ Parti sizi il başkanı da yapar, belediye başkanı da yapar milletvekili de yapar. Allah yar ve yardımcımız olsun.

21 Haziranda yapılacak Kocaeli 2. Olağan il kongremizin vatanımıza milletimize partimize hayırlı olmasını cenabı Allah'tan niyaz ederim

İYİ Parti Kocaeli Teşkilatları ve tüm kamuoyuna Saygılarımla