SANPET, YENİ YERİNDE

SANPET, YENİ YERİNDE

SANPET’in kurucusu ve sahibi Bülent Özdemir yeni binasında hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ediyor.

Endüstriyel Madeni Yağlar ve Otomotiv yağları sektöründe bölgemiz pazarında haklı bir başarıya sahip olan SANPET’in kurucusu ve sahibi Bülent Özdemir yeni binasında hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ediyor.

Bölgemiz siyaset ve iş dünyasının başarılı ismi Bülent Özdemir’in  sahibi olduğu SANPET Endüstriyel Madeni Yağlar Sanayi yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Sultan Orhan Mahallesi Eski Bağdat caddesi ( Hal yolu) no 40/A adresinde 3 katlı yeni binasına taşınan SANPET, ilk günden itibaren hayırlı olsun ziyaretlerine ev sahipliği yapıyor.

 

380 metrekarelik dev mağazada Endüstriyel madeni yağ, otomotiv yağları, özel gresler, fitre, bakım kimyasalları satış ve pazarlaması yapan SANPET, ölçümler, yağ analizleri ve satış sonrası teknik hizmet alanlarında bölgemizin en önemli firmalarından biri.

Geçtiğimiz yıllarda okurlarımızın oyları ile Kocaeli Batıyakası Yılın En Başarılı İş Adamı ödülünün sahibi olma başarısı göstermiş olan Bülent Özdemir, SANPET’in yeni hizmet binasını ziyaret eden konukları ile tek tek ilgileniyor. Gazetemiz muhabiriyle duygularını paylaşan Özdemir “ 2014 yılından bu yana Türkiye’nin en büyük sanayi bölgesi olan Gebze’de madeni yağlar sektöründe sanayicimize dolayısıyla ülkemize hizmet veriyoruz. Yeni binamızla birlikte yeni bir sürece de adım atmış olduk. Satış sonrası hizmet ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımızla küçük, orta ve büyük ölçekli sanayi kuruluşlarımıza en kaliteli, en verimli, performansı en yüksek sektörel ürünleri en uygun fiyat garantisi ile temin ediyoruz. Dünyaca ünlü kalitesi tartışılmaz firmaların distribütörlüğünün yanı sıra yerli ve yabancı çok sayıda firmanın bölge bayisi olarak Gebze bölgesinde ve Türkiye’nin her köşesinde çok geniş bir müşteri ağına hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. Yeni yerimizde müşterilerimize daha ferah bir ortamda konusunun uzmanı ekibimizle hizmet vermeye devam edeceğiz.” Dedi.