SEÇİM STARTIMIZI 4 OCAK'TA VERİYORUZ

SEÇİM STARTIMIZI 4 OCAK

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Avukat Burak Uluköylü , yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı.

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Avukat Burak Uluköylü, Türkiye'nin yaşamak zorunda bırakıldığı ekonomik krizin tek sorumlusunun mevcut iktidar olduğunu belirterek başladığı mesajında " Mutfak yangın yeri. Market raflarında kıyamet kopuyor. Suni ve anlamsız gündemler ile iktidar halkın o tarafa bakmasına mani olmaya çalışıyor ama nafile. Cepteki yırtık, mutfaktaki yangın öyle üzerine koca ile su atmakla sönecek gibi değil.

Acilen Türkiye'nin güçlendirilmiş parlamenter sisteme dönmesi ve kuvvetler ayrılığı ilkesi ile yurt içi ve dışında güven ortamının sağlanması gerekli. Bunun tek yoluda erken seçim. Biz 2021 yılını erken seçim yılı olarak görüyoruz. Ekonominin bu şekilde devam etmeinde ısrar etmek ve seçim meydanlarından kaçmak ekonomik açıdan oluşan iktidarsızlığı kronik hale getirecek ve telafisi olmayan sorunlarla halkımız başbaşa bırakılacaktır. Isrardan ve inattan vazgeçilmeli ülke ve millet nefes alacak hale getirilmelidir. Biz 4 Ocak'tan itibaren yarın seçim olacakmış gibi sahada halkımızın yanında olacağız. Bu yangını nasıl söndüreceğimizi halkımıza ve esnafımıza anlatacağız." dedi. 

Uluköylü mesajının son bölümünde ise " Yeni bir yıl. Ben şimdi mutfağında ocağının üstündeki tencere alev almış milletime ne diyebilirim ki? Bu yangını söndürmek halkın elinde. Ülkeyi bu açmazın içine sokanlardan sandıkta hesap sorma vakti yaklaşıyor. Salgınla ilgili dahi gerekini yapamayan siyasi verilerle toplumu yanıltan bir iktidar ile karşı karşıyayız. 2021 yılının bizlere aziz milletimize getireceği en önemli müjde seçim kakarı olmalıdırı. Artık kimsenin bugün ki ekonomik koşullara tahammülü kalmamıştır. Tüm zorluklara gögüs geren kadirşinas milletimize sağlık  ve mutluluk dolu bir yıl diliyorum."dedi.