ŞEHİT ÖZCAN KAN FEN LİSESİ ERASMUS+ PROJESİ İÇİN YUNANİSTAN'DA

ŞEHİT ÖZCAN KAN FEN LİSESİ ERASMUS+ PROJESİ İÇİN YUNANİSTAN

.

“Read, Realize, React” isimli Erasmus+ projesi kapsamında Şehit Özcan Kan Fen Lisesi Müdürü Ali Paşa Naipoğlu, İngilizce Öğretmeni Nur Banu Okyar ve Almanca Öğretmeni Nuray Gürer ile birlikte öğrencileri; Derin Bakıoğlu, Efe Tanrıbuyurdu, Elif Uzun, Gökçe Irmak Demirel ve Zeynep İdil Selçuk, projenin "Actors in Real Life" isimli 4. toplantısını gerçekleştirmek için Yunanistan'ın başkenti Atina'ya gittiler.

 

İspanya, İtalya, Polonya, Portekiz, Türkiye ve Yunanistan'dan gelen öğretmen ve öğrenciler, kitap okuma alışkanlıkları üzerine aktiviteler yapıp, fikir alışverişinde bulundular.

 

Atina’nın tarihi ve turistik yerlerini de gören Şehit Özcan Kan Fen Lisesi heyetinin, 28 Kasım’da başlayan seyahati 4 Aralık günü İzmit’e dönüş ile tamamlandı.

 

1 “Read, Realize, React” isimli Erasmus+ projesine katılanlar Atina’da, gezi sonrası Acropolis önünde

 

2 Şehit Özcan Kan Fen Lisesi Öğrencileri; Derin Bakıoğlu, Efe Tanrıbuyurdu, Elif Uzun, Gökçe Irmak Demirel ve Zeynep İdil Selçuk, "Percy Jackson" kitabının bir sahnesinin sunumunu yaparken

 

3 Şehit Özcan Kan Fen Lisesi Müdürü Ali Paşa Naipoğlu, Efe Tanrıbuyurdu, Nur Banu Okyar, Nuray Gürer, Elif Uzun, Gökçe Irmak Demirel, Derin Bakıoğlu ve Zeynep İdil Selçuk Atina'daki ziyaret sonrası Milli Müze önünde..

 

4 Athina 56th Lisesi Okul Müdürü Epameinondas Nikolopoulos, Türkiye’den gelenlerle birlikte

 

5 İspanya, İtalya, Polonya, Portekiz, Türkiye ve Yunanistan'dan gelen öğretmen ve öğrenciler Atina’da bir arada