ŞENER YILMAZ’DAN BÜYÜKGÖZ’E ZİYARET

ŞENER YILMAZ’DAN BÜYÜKGÖZ’E ZİYARET

Tataroğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Şener Yılmaz ve beraberindeki heyet Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundular.

Gebze Birlik FK Kurucusu ve Başkanı Şener Yılmaz, Teknik Heyet, Sporcular ve Şener GYD Yöneticilerinden oluşan heyetle birlikte Başkan Büyükgöz’ü ziyaret eden başarılı iş insanı Şener Yılmaz, yeni hizmet döneminde Başkan Büyükgöz’e ve ekibine başarı dileklerinde bulundu. 

Türkiye’nin en büyük sanayi kentinde belediyecilik anlamında önemli hizmetlere imza atan Başkan Büyükgöz’ün yeni dönemde de kentimize en güzel hizmetleri gerçekleştireceğinden emin olduklarını belirten Yılmaz, Tataroğlu Şirketler Grubu olarak gerçekleştirdikleri projeler hakkında ve sportif faaliyetler başlıklarında Başkan Büyükgöz’e bilgiler verdi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ise ziyaretten ve iyi dileklerinden dolayı Şener Yılmaz ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, Gebzelilerin teveccühü ve güveni ile çıktıkları yolda gök kubbede hoy bir seda bırakabilmek için gece gündüz demeden daha iyi bir Gebze için mesai harcadıklarını ifade etti.