Serenay Sarıkaya ve Mert Demir ilk kez el ele görüntülendi

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir ilk kez el ele görüntülendi

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir ilk kez el ele görüntülendi

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir ilk kez el el... Oyuncu Serenay Sarıkaya ile müzisyen Mert Demir'in ilişkisi aylardır gizemini koruyordu. Sarıkaya ve Demir'in aşkı belgelendi. Çift, bir mekandan el ele çıkarken ilk kez kameralara takıldı. Keyifleri yerinde olan çiçeği burnunda çift, etrafa gülücükler saçtı.

Serenay Sarıkaya yaptığı projelerle olduğu kadar özel hayatıyla da gündemden düşmüyordu. Serenay Sarıkaya'nın adı bir süredir müzisyen Mert Demir ile anılıyordu. Aşklarını bir türlü açıklamayan ama sosyal medyadaki yorumlarıyla dikkat çeken ikili, baş başa gittikleri Milano tatili dönüşü görüntülenmişti.

Önceki gün bir güzellik salonundan çıkan Sarıkaya, ilişkileri hakkında ilk kez konuştu. Oyuncu "Mert Demir ile birlikteliğiniz nasıl gidiyor?" sorusuna "Güzel gidiyor, her şey yolunda, Milano tatili de harikaydı. Bayram için Mert ile planımız yok. Benim iş görüşmelerim var, onlarla ilgileneceğim" diye yanıt verdi.

Bir türlü yan yana göremediğimiz Mert Demir-Serenay Sarıkaya aşkı bugün itibarıyla belgelendi. Ünlü çift, mekan çıkışında ilk kez el ele görüntülendi.

 

https://abcgazetesi.com/serenay-sarikaya-ve-mert-demir-ilk-kez-el-ele-goruntulendi-740038