SİNAN ÇEPER'İN YENİ YIL MESAJI

SİNAN ÇEPER

CHP Gebze Belediye Meclis Üyesi Sinan Çeper, yayımladığı mesaj ile yeni yılı tebrik etti.

Çeper mesajında " Sağlık olsun, demek ne kadar önemli imiş. 2020 yılında yaşadıklarımızı veya yaşatılmak zorunda bırakıldıklarımızı bir gün gelecek kuşaklara anlattığımızda hadi canım derler mi acaba?

İnsanların hayatları ile sağlıkları ile mücadele ettiği bir dönemde veriler rakamlar üzerinde oynayarak yarattığımız algıdan dolayı gelecekte sorumlu tutulur muyuz?

Deprem faciaları, 100 yıldır ilk kez başka bir ülkenin ordusu tarafından alçakca saldırıya uğrayan ve şehit düşen askerlerimiz, çığ felaketi, uçak kazası, maalesef insanoğlu olarak kimyasını bozduğumuz doğanın bizden aldığı intikam kuraklık ve 20 bini aşkın insanımızı yaşamdan ayıran salgın. Bilim dünyasının aşı ile ilgili çalışmaları, Türkiye'de her geçen gün daha kötüye giden ekonomik kriz, kadına yönelik şiddet, trafik kazaları, iş kazaları listeyi uzatmak mümkün.

Bu gece yepyeni umutlarla beklediğimiz bir yıla giriyoruz. Tüm bu sayoığım felaketlerin ve diğerlerinin bir an evvel hayatımızın dışına çıktığı , huzuru ve mutluluğu hep birlikte doyasıya yaşayabildiğimiz yarınlar temenni ediyorum. Tüm halkımızın yeni yıl ile birlikte bugünleri kötü anılarda bırakmasını yarınlara gülümseyerek bakması umuduyla Gebzelilerin ve tüm halkımızın yeni yılını kutluyorum. " dedi.