SİSTEM TEKNİK 45 YAŞINDA

SİSTEM TEKNİK 45 YAŞINDA

45. yıl balosunda sahne alan Sistem Teknik Korosu, performansı ile izleyenleri büyüledi.

Ankara’da 1979 yılında 3 Türk gencinin kurdukları Sistem Teknik, bugün sektöründe dünya devleri arasında yer alıyor.

Yarım asra yakın süredir havacılık, otomotiv ve Türk milli savunma sanayisine ürünleri ile olağanüstü katkılar sağlayan Sistem Teknik, kuruluşunun 45. Yılını yönetim kadrolarının, çalışanlarının ve müşterilerinin katıldığı muhteşem bir gece ile kutladı.

Sistem Teknik Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özdeşlik’in 45 yıllık başarı öyküsünü anlattığı açılış konuşması ile başlayan 45. Yıl kutlamalarına Sanayi ve Teknoloji eski Bakan yardımcısı Dr. Hasan Büyükdede,Kocaeli Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul, Makine İhracaatcıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Ali Eren, iş dünyasının seçkin isimleri ve Sistem Teknik çalışanları katıldı.

Sistem Teknik’in uluslararası başarılarına ortak olmuş 5-10-15 yıllık çalışanlarının 45. Yıl anısına kıdem ödüllerini İnsan Kaynakları Müdürü Nazlı Keskin’in sunumu ile Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özdeşlik, Yönetim Kurulu Üyeleri Beril ve Beste Özdeşlik takdim ettiler.

45. yıl kutlamalarına katılan Sanayi ve Teknoloji geçmiş dönem Bakan yardımcısı Dr. Hasan Büyükdede ve MAİB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Eren, kısa birer konuşma yaparak Özdeşlik ailesini ve çalışanlarını tebrik ettiler ve Sistem Teknik’in 45. Yılı kutladılar.

Kurtköy Crowne Plaza İstanbul Asia otel balo salonunda gerçekleşen 45. Yıl kutlamalarında Sistem Teknik’e “ Level Atlatanlar” ödüllerinin sunumunu Yönetim Kurulu Üyesi Beste Özdeşlik yaptı. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özdeşlik’in ödülleri takdiminin ardından Yönetim Kurulu Üyeleri Beril ve Beste Özdeşlik’inde yer aldığı Sistem Teknik Korusu sahne aldı.

Devlet Opera Sanatçısı Özlem Abacı’nın şefliğinde sahne alan Sistem Teknik Korosu birbirinden güzel eserleri muhteşem bir performansla seslendirirken davetlilerden tam not aldılar. Seslendirdiği Solo eserler ile ayakta alkışlanan Yönetim Kurulu Üyesi Beril Özdeşlik, uzun süredir koro çalışmalarının devam ettiğini belirterek bundan sonraki süreçte de koronun yıl içinde önemli gün ve haftalarda çeşitli etkinliklerde sahne alacağının müjdesini verdi.

DJ İlker Ceylan’ın programı ile devam eden Sistem Teknik 45. Kuruluş yıldönümü balosu unutulmayacak anılarla gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.