SOLUKSUZ İZLENECEK BİR GÖSTERİYE HAZIR MISINIZ?

SOLUKSUZ İZLENECEK BİR GÖSTERİYE HAZIR MISINIZ?

82. İl Marka Şehir GE82E Vefa ve Başarı Ödülleri final gecesinde konukları nefesleri kesecek, yürekleri ağızlara getirecek bir gösteri bekliyor.

Türkiye Hankido Federasyonu Genel Başkanı Osman Karamercimek tarafından icra edilecek gösteri ödül gecesine katılacak davetlilere hafızalarından çıkmayacak cinsten.

Türkiye’de 55 kulübü bulunan ve bu kulüplerde 10 binin üzerinde lisanslı sporcusu bulunan Hankido; Kore’nin milli savunma sporu.

Hankido Federasyonun Genel Başkanı Osman Karamercimek ise 9.dan uzak doğu sporları ustası.

Dünya’da 199 ülkede federasyonlaşan Hankido sporu savunma sanatı olarak biliniyor. Kadına şiddet vakalarının arttığı ülkemizde Hankido sporuna ilgi giderek artıyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü. Türk Silahlı Kuvvetleri, Zabıta Teşkilatları ve Milli Eğitim Bakanlığı kanalı ile Halk Eğitim Merkezlerinde eğitim veren Federasyon Genel Başkanı Osman Karamercimek, kısa bir süre önce federasyonun genel merkezini Gebze İlçe Spor Müdürlüğünce federasyona tahsis edilen makama taşıdı. Farklı uzak doğu sporları ile de ilgilenen ve uluslararası başarıları bulunan Karamercimek, kendine has teknikleri ile spor tarihinde literatüre girmiş başarılı spor adamlarından biri.

Bu yıl 23 Mayıs pazartesi günü akşamı saat 19.30’da kırmızı halı yürüyüşü ile başlayacak olan 10. Kez düzenlenecek olan Kocaeli BatıYakası Enleri final gecesinde Hankido sporunun tanıtımı için sahneye çıkacak olan Karamercimek, konukların nefeslerini tutacağı bir gösteriye imza atacak.

Gösteriyi izlemek için Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi ve İstanbul Başkonsolosunun ödül gecemize katılması bekleniyor.