Soyluçiçek’ten asgari ücret açıklaması

Soyluçiçek’ten asgari ücret açıklaması

“ÇAYIROVA’DA HAYALLER HZ ÖMER, GERÇEKLER ROCKEFELLER”

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, 2021 yılı asgari ücret açıklanmasıyla ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama:

” Ülke Gündemini Uzun Süredir Meşgul Eden Asgari Ücret En Sonunda Açıklandı. Emekçinin hakkı maalesef enflasyon altında eridi gitti. Geçtiğimiz yıldan bu zamana kadar temel gıda ürünlerine yapılan zamlar asgari ücret ile alınması imkansız oldu. Dünya gündemini kasıp kavuran pandemi maalesef ülkemizde sadece emekçiyi ezmiştir. Emekçi emeğinin karşılığını alamıyor. 10 milyon işsizin olduğu ülkemizde insanlar açlığa ve daha çok fakirleşmeye mahkum edilmiştir. Asgari ücrete verilen zam sadece hayatta kalmaya yetecek derecededir. Önceden gelir seviyesi orta kesim vardı, artık yok oldu, ya çok zenginsin ya çok fakirsin. Kötü yönetilen ülke ekonomisi Damat’ın sayesinde eridi gitti”

İŞÇİ ZAM ALMAK İÇİN SANDIĞA NEDEN GİTTİ?

“Çayırova belediye işçisi hakkını sandıkta aramak zorunda kalmıştır. Bu yanlıştan dönülmez ise Akp sandığa gömülecektir. Seçimlerde HZ Ömer’leri bulacağız diye mağdur edebiyatı yapan iktidar, Çayırova’da emekçinin hakkını vermekten rahatsız oluyor. Ama Peygamberimizin hadisini unutup, işçiyi öcü gibi göstermektedir. ”

UYARIYORUZ BU YANLIŞTAN DÖNÜN!

“Biz Bu tutumlarından bir an önce geri dönmelerini tavsiye ediyoruz. Çayırova Belediye başkanı Bünyamin Çiftçi işçinin hakkını alın teri kurumadan vermesini tavsiye ediyoruz. Çalışan işçinin hakkı yenmez bu insanlar sayesinde maaşlarınızı alıp evinize ekmek götürüyorsunuz. Emekçi işçi olmazsa emir vereceğiniz kimse olmaz, sonunda gideceğiniz yer halkın sandıktaki çöplüğüdür. Biz CHP Çayırova olarak Çayırova’lı emekçilerin emeğinin karşılığını verilmelidir diyoruz. Bu yanlıştan bir an önce dönün, yandaşa kayırmaktan vaz geçip emekçiye hakkı olan zammı verin”