TEMA PERDE İNTERNET SİTESİ YAYINDA

TEMA PERDE İNTERNET SİTESİ YAYINDA

Sektörünün bölgemizdeki öncü kuruluşu TEMA PERDE artık internet sitesi ile tüm dünyaya hizmet vermeye hazırlanıyor.

Binlerce ürün çeşidi ile Gebze,Darıca,Çayırova,İstanbul ve tüm Marmara bölgesine tülperde, storperde, zebraperde, metal jaluzi, mekanik ve tüm akıllı perdeler ile ve bir çok İç mimari alanında da hizmet veren Temaperde internet adresini de hizmete sokarak gelişen dünyanın gerekliliklerini müşterilerinin hizmetine sunmaya devam ediyor.

Gebze’nin köklü ailelerinden Çetinkaya  ailesinin genç kuşakları Ulaş ve yengesi Duru Çetinkaya’nın kurduğu Tema Perde, tülperde, storperde, zebraperde, metal jaluzi, mekanik perdeler, akıllı perdeler, ofis perdeleri, okul perdeleri, sahne perdeleri, motorlu perdeler, zip perde, projüksiyon ve iç mimari alanlarında da Gebze halkına hizmet vermeye devam ediyor.

Binlerce çeşit ürün yelpazesini digital teknolojiden faydalanarak www.temaperde.com adresli internet sitesi ile müşterilerinin beğenisine sunan Ulaş Çetinkaya ve Yengesi Duru Çetinkaya Tema Perde'yi bir Türkiye markası haline getirmek hedefi ile yatırımlara aralıksız devam ettiklerini söyledi. Hizmete giren internet sitesi hakkında gazetemiz muhabirine şu açıklamalarda bulundular.

" Kesip, Biçip ve Dikiyoruz sloganı ile verdiğimiz hizmetlerin kalitesini biraz daha yukarıya çıkarabilmek adına, müşterilerimize ürün çeşitlerimizi internet ortamında daha rahat görebilmeleri , randevu alabilmeleri ve sipariş verebilmeleri için www.temaperde.com olarak sitemizi kurduklarını bir kez daha vurguladılar.

Gebze Tema Perde olarak Gebze, Çayırova, Darıca, Tuzla ve tüm Marmara’da hizmet verebilecek iş yapım ağına sahip olmakla birlikte gelişen dünyaya ayak uyduran tüm gelişmişliği kurumuna aktaran dinamik yapısıyla ve geçmişten gelen perde kültürümüzü de geleceğe aktaran duruşuyla Gebze Tema Perde siz değerli müşterilerimize oldukça çeşitli ürün yelpazesiyle hizmet vermekten onur duyuyoruz.

Öncelikle Ev, ofis, okul, sanayi perdeleri tül ve kumaş perde çeşitleriyle birlikte dikey jaluzi perde, stor perde, zebra perde, pvc perde,katlamalı perde, traşlı perde, japon perde, stor zebra perde,ahşap jaluzi perde, ve tüm akıllı ve mekanik perde çeşitleri ile hizmet veriyoruz.

Gebze Tema Perde Sizleri anlayan ve sizleri dinleyen firma anlayışımızla müşteri memnuniyetini önceleyen ilkeli duruşuyla her zaman sizin için var olmaya devam edecektir. Gebze Tema Perde olarak ev, okul ve ofislerinize gereken perde ihtiyaçlarınıza göre ücretsiz keşif ve tasarım hizmeti de Gebze Tema Perde’nin hizmetleri arasındadır.

Gebze Tema Perde kendi ürünlerini kendi imal eden atölyesi ve kurumsal sloganına uygun olarak (Biz; Kesip, Biçip, Dikiyoruz) kendi ürettiği ürünleri ayrıca sizlerin beğenisine sunmak için mağazasına beklemekteyiz. Tüm müşterilerimizi internet sitemizi ziyaret etmeye davet ediyoruz." dedi.

Hacı Halil Mahallesi 1231. Sokak No: 7/B 41400 Gebze adresinde hizmet veren Tema Perde'ye 0532 402 82 77 numaralı telefondan ve www.temaperde.com adresinden ulaşabilirsiniz.