TREND İK’DAN ÇOCUKLARA 20 BİN KİTAP

TREND İK’DAN ÇOCUKLARA 20 BİN KİTAP

Trend insan kaynakları ve personel temini firması Ağrı ilinde çocuklara dağıtılmak üzere 20 bin kitap hediye etti.

Türkiye’nin en büyük sanayi şehri Gebze’de insan kaynakları alanında başarılı projelerin sahibi TREND İK firmasının sahibi Emin Yıldız ve ortağı Murat Kıymak, Türkiye Ağrılılar Federasyonu Genel Başkanvekili Enver Yıldırım’ı ziyaret ederek Ağrı ili genelinde çocuklara hediye edilmek üzere 20 bin adet hikaye ve roman türü kitabı teslim etti.

Türkiye Ağrılılar Federasyonuna 20 bin çocuğa ulaştırılmak üzere hediye edilen kitapların tesliminde kısa bir açıklama yapan Trend İnsan Kaynakları firmasının sahibi Emin Yıldız “ İnsanı diğer mahlukatlardan ayıran en büyük özelliği okumasıdır. “Oku” Allah’ın eşrefi mahlukata ilk emridir. Federasyonun Ağrı başta olmak üzere Türkiye genelinde yaptığı çalışmalara bir nebzede katkımız olması arzusu ile 20 bin kitabı genel başkanvekilimize teslim ettik. Umarım ülkemizin tüm çocuklarının kitaba rahatlıkla ulaşabileceği günleri hep birlikte yaşarız.” Dedi.

Ağrılılar Federasyonu Genel Başkanvekili Enver Yıldırım ise “ Sayın Emin Yıldız’a, Sayın Murat Kıymak’a ve Sayın Murat Can beye yeryüzünde insanın insana takdim edebileceği en güzel hediye olan bu kitaplar için teşekkür ederiz. Kadın kolları ve gençlik kolları ekiplerimizle kitaplarımızı Ağrı ili genelinde tüm çocuklarımıza ulaştıracağız”dedi.