TUĞBA ÖZAY GEBZE’YE GELİYOR

TUĞBA ÖZAY GEBZE’YE GELİYOR

Ünlü manken Cumhuriyetin ilan edilişinin 98. Yılı münasebeti ile EPİLADY Kişisel Bakım Merkezinin davetlisi olarak 29 Ekim Cuma günü saat 14.00’den itibaren Gebze’de sevenleri ve hayranları ile buluşacak.

Türkiye’nin önde gelen güzellik uzmanlarından Nuriye Hagi Atak’ın sahibi olduğu EPİLADY Kişisel Bakım Merkezi markalaşma ve şubeleşme adımlarına Gebze’den başlama kararı almış ve Sultanbeyli’den sonra ilk şubesini Gebze’de açmıştı.

Pandemi nedeniyle piyasaların daralmasına karşın Yeni Çarşı’da 3 katlı güzellik merkezini açarak tüm dikkatleri üzerine çeken başarılı iş kadını kendi adını taşıyan kozmetik ürünlerinin satışı ve pazarlaması ile yurt çapında adını duyurmayı başardı.

Cumhuriyetimizin 98. Yılı nedeniyle Gebze şubesinde farklı bir etkinlik düzenlemeye karar veren Nuriye Hagi Atak, Türkiye podyumlarının başarılı mankenlerinden Tuğba Özay’ı Gebze’ye davet etti.

Kişisel Bakım ve Güzellik alanında EPİLADY’i tercih eden isimlerden biri olan podyumların ünlü yıldızı manken Tuğba Özay, 29 Ekim Cuma günü saat 14.00’den sonra EPİLADY Gebze salonunda hayranları ile buluşacak.