Tarih: 27.09.2022 14:43

TÜRKİYE'NİN TATLI USTASI FARUK GÜLLÜOĞLU, GEBZE ŞUBESİNİ AÇIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Arapçeme mahallesi Kavak caddesi üzerinde bulunan Faruk Güllüoğlu Gebze Satış Mağazası ve Cafe&Restorantın açılışı için tüm hazırlıklar tamamlandı.

Gebze Milli Eğitim Müdürlüğünün karşısında bulunan Faruk Güllüoğlu Gebze şubesinin işletmeciliğini iş dünyasının saygın isimlerinden Türkiye Ağrılılar Konfederasyonu Gençlik kolları Başkanı Oktay Torun yapacak.

Torun açılış öncesinde yaptığı kısa açıklamada " Gebze şubesi uzun yıllardır bölge halkına hizmet veriyor. biz bayiliği yeniden aldıktan sonra işletmemizin iç ve dış dekorasyonunda yenileme çalışmaları yaptık. Daha ferah bir ortam hazırladık. Ürün yelpazemizi en üzt seviyeye çıkardık. Gebzeliler aileleri ile, sevdikleri ile ve dostları ile çok nezih bir mekanda muhteşem lezzetllerin eşliğinde en güzel anlarını bizlerle birlikte yaşayacak. Damak tadına önem verenlerin vazgeçilmez adresi Faruk Güllüoğlu'nun geniş ürün yelpazesinin Gebzelilerle buluşturmaya hazırız. Nefis tatlı çeşitlerimiz ile Gebzelilere hizmet vermenin mutluluğu yaşıyoruz. Cuma günü saat 15.00'de gerçekleşecek açılışımıza tüm Gebzeli hemşerilerimizi eşsiz lezzetlerimizle buluşmaya davet ediyoruz." dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —