ÜLKÜ OCAKLARI İL BAŞKANLARINDAN BİRLİK BERABERLİK MESAJI

ÜLKÜ OCAKLARI İL BAŞKANLARINDAN BİRLİK BERABERLİK MESAJI

Eski İl Başkanları, Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanıyken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından MHP Kocaeli İl Başkanı olarak atanan Av. Yunus Emre Kurt’un, tüm Ülkü Ocaklılar için bir umut olduğunu belirttiler.

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir ve MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre KURT, Eski İl Ocak Başkanları Ersin Kurt, Enes Ak, Selim Çakır, Ramazan Çakırca, İbrahim Özcan, Melikşah Taşkın ve Gökhan Özkara'yı kahvaltı programında ağırladı.

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt’un, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından MHP Kocaeli İl Başkanı olarak atanmasının ardından Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevine getirilen Abdülkadir Özdemir, 15.01.2022 Cumartesi günü Eski İl Ocak Başkanlarını kahvaltı programında bir araya getirerek Kocaeli’ den birlik beraberlik mesajı verdi.

BİR UMUT OLDU

Eski İl Başkanları, Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanıyken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından MHP Kocaeli İl Başkanı olarak atanan Av. Yunus Emre Kurt’un, tüm Ülkü Ocaklılar için bir umut olduğunu belirttiler. Gençlik ateşinin Lider Devlet Bahçeli tarafından Kocaeli’ de yakıldığını ifade eden Eski İl Başkanları, MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt’un görevinde başarılı olabilmesi için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirttiler. Sohbet sırasında tüm Ülkü Ocaklıları temsil ettiğini ve kendisinin tüm siyasi partiler arasında en genç il başkanı olma unvanını da taşıdığını anlatan Yunus Emre Kurt, Eski İl Başkanlarının kendisine bu zorlu görevde destek olmalarını istedi. Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir’ de birlik ve beraberlik havası içerisinde geçen kahvaltı programında Ülkücü Milliyetçi Camianın Kocaeli’ de MHP İl Başkanıyla, Milletvekiliyle, Ülkü Ocakları İl Başkanıyla ve teşkilatlarıyla tam bir birlik içerisinde olduğunu ifade etti.