ÜLKÜCÜLER SALONA SIĞMADI

ÜLKÜCÜLER SALONA SIĞMADI

MHP Gebze İlçe Başkanlığının Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde gerçekleşen istişare ve üye katılım töreni izdihama neden oldu.

Büyük Coşku ve Heyecan

Mehteran bölüğünün gösterisi ile başlayan program açılış, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.

Ülkücü camianın tek vücut olarak kenetlendiği törende 580 yeni üyeyi temsilen belirlenen isimlere parti rozetleri takdim edildi.

KAÇEP Gebze ilçe başkanı ve Kocaeli İl başkanının konuşmalarının ardından  MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir tüm yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sahneye çıkarak davetlileri selamladı.

Ülkücü camianın gövde gösterisine dönüşen toplantıda davetlilere hitap eden İlçe Başkanı Özdemir Gebze adına tarihi bir mesaj vererek salonda bulunan ülkücülerin duygularına tercüman oldu.

ÖZDEMİR’İN YEREL SEÇİMLER İLE İLGİLİ HEDEFİ SALONUN HEYECANINI İKİYE KATLADI

“Gelecek ilk yerel seçimlerde Cumhur İttifakının Gebze Belediye Başkan adayının MHP’den olması için tüm girişimlerde bulunacağız.” Diyen Özdemir konuşmasında şu sözlere yer verdi.

GEBZE’YE 3 HİLAL ÇOK YAKIŞIYOR

“Değerli il başkanım, Kocaeli milletvekilim çok değerli Bursa misafir milletvekilimiz, ülkü ocakları il başkanım, Kocaeli Büyükşehir belediyesi başkan vekilim, Cumhur ittifakı Gebze belediye başkanı, Türk eğitim sen temsilcim, çok  değerli ilçe başkanlarımız, geçmiş dönem MDK üyemiz, Kaçep il ve ilçe başkanlarım  il yöneticilerimiz, hareketimizin hafızası istişare heyetimiz ve hepsi birbirinden değerli kıymetli yol arkadaşlarım ilçe yönetim kurulu üyelerim, ilçe ocak başkanlarım, Türkav başkanım , esnaf ve sanatkarlar odası başkanım,  bizleri hiç yalnız bırakmayan sivil toplum örgütlerinin,  derneklerin, SİAD’larımızın ve siyasi partilerimizin temsilcileri  başkanları, sevgili muhtarlarımız, basımımızın güzide mensupları geleceğimizin teminatı Bozkurt’lar Elif duruşlu asenalar;

 Ve hizmetine talip olduğumuz Gebzeli hemşirelerimiz,

Gebze milliyetçi hareket partisi genişletilmiş istişare ve üye katılım programına hoş geldiniz..

Sefalar getirdiniz, hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyor en iyi dileklerimi sunuyorum. ..

Değerli Gebzeli hemşerilerim;

Millet olarak, Pandemi, ekonomik çalkantılar, aynı zamanda içeriden ve dışarıdan  bizi kuşatan şer odakları ile mücadele ettik,  Zor ve zahmetli geçen bir yılı bitirdik.      

Bu esnada  bizlere  genel merkezimizin ve il başkanımızın görevlendirmesi ile  tevdi edilen bu kutlu görevi ben ve arkadaşlarım söz verdiğimiz gibi en iyi şekilde yapmaya çalıştık..

Milletimiz ve insanlık için zor geçen bu süreç,

Bizlere umutsuzluk karamsarlık ile hiçbir şeyin kazanılmayacağını gösterdi.

İmanla dolup taşan kalplerin, akıl ve şuurla bezenmiş irade sahiplerinin yeise kapılmaları, yılgınlığa düşmeleri, abes ile iştigal ve ülkücüye uzaktır.

Biliyoruz ki iman varsa imkân vardır,                         

Kocaeli’de ve Gebze’de  MHP olarak saha çalışmalarımız ile iyi bir rüzgar yakaladık, il başkanımızın gönülleri almaya geldik sloganını şiar edindik. Gönüllere girmeden tarihi görevimizi icra edemeyiz.

Ayrıca dar kadroculukla, Gıybet ve dedikoduyla ,  bir dava savunulamaz. Fitneyle faziletin bayrağının sallanmayacağını ,Biz Hiç aklımızdan çıkarmıyoruz, birbirimize  kefiliz, birbirimize omuz vermişiz biz ve beraberlik duygusu, ete kemiğe büründü, çok şükür Gebze’de saygı ve sevgi ülküdaşlık hukuku yeşerdi. Birbirimizle ilgili kaygı taşımadan, amelimizi niyetimizi teyit ettik .   ülküdaşlık hukukumuzu pekiştirdik . bizler iman ettik ki

Ülkücü, Ülkücünün deniz feneridir.

Ülkücü, Ülkücünün parlak gökyüzüdür.

Ülkücü, Ülkücünün can siperidir.

Ülkücü, Ülkücünün can beraberidir

Ülkücü Türk milletinin ümit çeşmesi, huzur meşalesidir.

Toplum olarak Birbirimizi çekiştirmek yerine dinlersek, birbirimize kulp takmak yerine kol kanat gerersek  bir anlayış   Zemini oluşur, şayet anlayış varsa ortak aklın ve ahlakın safında her zamanki gibi birleşiriz.

Çok şükür bizlerde, Muhabbet var musibet ve müşkülat yok, ve bizlere başarının hükmü  mutlaktır.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin asil mensupları gönlündeki millet sevdası ile elli üç yıldır siyaset meydanındadır, siyasi mücadele halindedir.                             

Bilge liderimiz Sayın doktor devlet Bahçeli sayesinde hamdolsun mahcup olmadık, mağlup düşmedik. Bizim için siyaset, çıkarların at gibi yarıştığı, üzerine bahislerin oynandığı, ‘ne kazanırım ne kaybederim’ çetelesinin tutulduğu bir hipodrom değildir.

Bizim için siyaset koltuk, makam ve para aracı değildir.

Bizim için siyaset basit heveslerin yekünü değildir…..

Bizim için siyaset, millete hizmet gayesinin bir aşkla, bir adanmışlıkla taçlanmış Ülkücü eylemidir…

Milliyetçi-Ülkücü Hareket Türk milletinin gür sesi, Türklüğün güçlü nefesidir…

Türk Milleti oldukça biz varız.

Türklük yaşadıkça Milliyetçi Hareket Partisi yürüyecek ve hatta asırları yarıp gelen bu kutlu ve uzun yürüyüşün önünde hiçbir şer, kötü niyet ve engel duramayacak

Milliyetçi Hareket Partisi ülkemin ve Türk milletinin son kalesidir ve ülkemin her noktasında,

Türk milleti neredeyse oradadır.

Durmayacak. yorulmayacak, beklemeyecek, gecikmeyeceğiz, kızıl elmanın ilkeleriyle, ülkülerimizin heyecanıyla mücadeleye sonuna kadar devam edeceğiz. Bizler var oldukça, Kazananın Türkiye olacağına samimiyet ile inanıyoruz…

Bugün bu salonda Gebze’de bunun tezahürünü görmekteyiz, sizlerin desteği ile Ülkücü camiaya, şehitlerimize. Cennet mekan başbuğumuza, Türkmen beyimize, il başkanımıza ,layık olmaya çalışacağız,      

Gebzeli hemşerilerimiz ile kucaklaşmaya, Cumhur ittifakının gerçek sahibi olmaya devam edeceğiz 

Geçmişten ders alacağız Ülküdaşlarımızı bir Meclis üyesinden bile yoksun bırakanlara inat, Gebze’de yerel seçimlerde, Cumhur ittifakını 3 Hilal ile temsil edilmesi için çalışacağız.

Bunu yaparken;

Bir olacağız, iri olacağız, her zaman diri kalacağız.

Sizler ümitsiniz, umut sizsiniz

Sizler Türk milletinin iftihar yüzleri, istiklal güvencelerisiniz.

Bizler Cumhur İttifakı’nı anladık özümsedik, kabullendik.

Cumhur İttifakı, Türkiye’dir.

Cumhur İttifakı, Türk milletidir.

Cumhur İttifakı, Milli Mücadele’dir.

Cumhur İttifakı zulme hasım,  mazluma hısımdır.

Bugün bizim okçular tepemiz Türkiye’dir ittifakımızdır bırakmayacağız.   bizleri yalnız Bırakmayan yanımızda saf tutan herkese teşekkür ediyorum

Sözlerime burada son verirken bir kısmına sembolik olarak rozetlerini takacağımız ,

580 Yeni üyemize, teşkilatımıza,  ailemize, hoş geldiniz diyorum.  Rabbim bizi korktuklarımızdan emin, umduklarımıza da nail eylesin diyorum. Sağ olun, var olun, Cenab-ı Allah’a emanet olun.

Gebze’ye üç Hilal çok yakışıyor”

BİRLİĞİMİZİ PEKİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Gerçekleştirilen programlara Gebzelilerin yoğun ilgisinden oldukça memnun olan İl Başkanı Yunus Emre Kurt; “Liderimiz Devlet Bahçeli tarafından görevlendirildiğimiz günden itibaren binlerce yeni üyeyi partimize kazandırdık, yüzlerce eve konuk olduk, saha çalışmalarımızı aksatmadan sürdürdük ve teşkilat çalışmalarımıza hız verdik. Bugün de düzenlediğimiz istişare toplantıları kapsamında Gebze’deyiz. Bugün burada görüyoruz ki Gebzeli hemşerilerimiz inşallah Bülent Başkan ile Üç Hilal’in zaferine giden yolda çoktan şahlanmış ve salonlara sığmayacak hale gelmiştir. Partimiz, Ocağımız, sendikalarımız ve Türkav’ımız ile birliğimizi pekiştirmeye, davamıza Liderimizin izinde hizmet etmeye devam ediyoruz. Kalbinde vatan, millet ve din olan herkes ile kucaklaşmaktan mutluluk duyarız. Eski yeni ayrımı yapmaz herkese saygı duyarız.

EN UFAK BİR FİTNE VE PROBLEM İSTEMİYORUZ

Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in solun ihanet derecesine varan davranışları karşısında sağ ile olan kavgamızı erteledik sözünden hareketle Kocaeli’de Ülkücü Milliyetçi Hareketin mensuplarının hedeflerini gerçekleştirene kadar içte en ufak bir fitne ve en ufak bir sıkıntı istemiyoruz.

MÜZEKARE MASASI SİLAHLI ÇATIŞMAYA ÜSTÜN GELSİN

Kıymetli vatandaşlarımız biliyorsunuz ki Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşta yüzlerce insan hayatını kaybetti. Binlerce de yaralı var. Ekonomik ve yaşam standartları bakımından da dünyanın neredeyse tamamında bir problem söz konusu. Bizim beklentimiz müzakere masasının silahlı çatışmaya üstün gelmesidir.

STRATEJİK İFLASLARIN İNSANI SEROK AHMET

Ülkemizin ne Rusya’dan vazgeçeriz ne de Ukrayna’dan vazgeçeriz tavrını tutarlı ve dengeli buluyoruz. Dış Politikamız çok şükür dengelidir , akılcıdır ve millidir. Yani Dış politikamız stratejik iflasların insanı Serok Ahmet’in tam tersidir. Adı Gelecek olan ancak geçmişi karanlık ve geleceği muamma olanlara hep birlikte fırsat vermeyeceğiz.

 ESKİNİN ÖZLEMİNİ DUYUYORLAR

Bu hafta altı siyasi partinin HDP’nin yönlendirmeleriyle bir araya gelerek ortak görüntü vermelerine ve 48 sayfalık içi boş bir metin imzalamalarına şahit olduk. Koalisyon dönemlerini yeniden canlandırma hevesindeler, bu metin geçmişe dönüşün beyannamesidir. Milliyetçi Hareket ve Cumhur İttifakı bunlara fırsata vermeyecektir.

 ATATÜRK MASKESİ TAKIP TERÖRİSTLERLE YOL YÜRÜNMEZ

İlimizde Atatürk maskesi takıp teröristlerle yol yürüyenler, Atamız üzerinden siyasi rant elde etmeye çalışıyorlar. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bir Ülkücüdür. Yüksel Türk senin için yükselmenin hududu yoktur diyebilen bir Ülkücüdür. Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur diyebilen bir Ülkücüdür. Bozkurt heykelleri yaptıran ve Bozkurt’u paralara bastıran bir Ülkücüdür.

ATATÜRK BUNLARI DENİZE DÖKERDİ

Atamız, şimdi HDP ‘yi yok saymıyoruz diyenleri görse, devletimizi yabancı ülkelere şikayet edenleri görse, yerli İHA ve SİHA yapmamızdan, Karabağ’ın azadlığından rahatsız olanları görse, S400’lerden acil kurtulmalıyız diyenleri görse bunları da denize dökerdi. Altı okundan biri milliyetçilik olan Cumhuriyet Halk Partisi’ne açık açık söylüyorum.

BUNLAR ATATÜRK’Ü İHRAÇ EDERLERDİ

Atatürk’ümüzü size kullandırtmayız. Atatürk’ün izinden giden parti Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Bizler Atatürk gibi Türk Milliyetçisiyiz. Sizin günümüz CHP’sine Mustafa Kemal gelse ihraç edersiniz. Çünkü siz milli olanı sevmezsiniz.

 GİTTİĞİNİZ YERİN YENİSİ OLUNUZ

Bir de gittiği yerin yenisi olamayanlar var. Bunlar hala sözün şerefinden faydalanmak için ben eski Ülkücüyüm diyorlar. Bu arkadaşlara tavsiyemiz siyasetinizi yeni söylemlerle yapın. Ülkücülük adamlıktır, ben eski Ülkücüyüm demek eskiden adamdım demektir. Hele hele Başbuğumuzun adını ağzınıza almayın. Başbuğumuz Alparslan Türkeş başka partiye geçenlere yönelik Ülkücülük MHP’de olur, MHP’de bulunmayan Ülkücü değildir, gittiği yerin damgasını yer ve oradaki genel başkanın görüşüne göre hareket eder. Onun Ülkücülüğü kalmamıştır demiştir. Dolayısıyla Ülkücülerin tek siyasi odağı Milliyetçi Hareket Partisi’dir.

TEKRAREN DAVET EDİYORUM

Farklı sebeplerle uzaklaşan, fikren aramızda ancak fiziken başka yerde olan arkadaşlarımızı Milliyetçi Hareket Partisi’ne davet ediyorum. Gelin Başbuğumuzun emanetine hep birlikte sahip çıkalım, gelin beraber mücadele edelim” dedi.

 2023 SEÇİMLERİ BİR BEKA MESELESİDİR

 İstişare Toplantısında söz alan Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı; “Kıymetli dava arkadaşlarım görüyorsunuz ki her hafta başka bir ilçede sizlerle bir araya geliyor ve gündem hakkında değerlendirmelerde bulunuyoruz. Bakınız Ülkücüler bu millete hiçbir şey beklemeden hizmet eden neferlerdir. MHP kurulduğu günden bugüne kadar devleti ve milleti için hizmeti kendisine şiar edinmiş kutsal bir hareketin temsilcisidir. 2023 seçimleri bizim için ne kadar oy aldığımızın hangi partinin kaç milletvekili çıkardığının baz alındığı bir seçim değil. 2023 seçimleri ülkemiz için beka seçimleridir. Bakınız yıllar önce bu beka sözünü ilk söyleyen bizim Liderimiz Devlet Bahçeli’dir. O zamanlar herkes suçladı. Çağ dışı olmakla, artık savaşların, stokçuluğun geri kaldığını iddia ederek genel başkanımızı hedef aldılar. Ancak tarih bir kez daha Liderimizi haklı çıkardı. Bugün Ukrayna’da olanlar bir beka meselesidir. Bir bayrak, bir namus ve bir bağımsızlık meselesidir. Türkiye bir Ukrayna olmamalıdır. İşte biz bu sebeple beka diyor ve sizlerden destek istiyoruz” dedi. 

DEVLETİMİZİ ŞİKAYET EDİYORLAR

Saffet Sancaklı’nın ardından söz alan Milletvekili Hidayet Vahapoğlu; “Kıymetli dava arkadaşlarım bugün burada bu coşkuyla, bu heyecanla karşılaşmak beni oldukça mutlu etti. Görüyorsunuz ki birileri HDP’nin ardına takılarak bu millete ihanet ediyorlar. Atatürk’ün partisiyiz diyenlerin temsilcileri gerek mecliste gerekse katıldıkları çeşitli toplantılarda ülkemizi çeşitli kuruluşlara ve devletlere şikayet ediyor, iktidar olursak Suriye’den çekileceğiz diyorlar. Bu tam bir gaflet söylemidir. Eskiden partimiz mensubu olup şimdi birilerinin ardından yol yürüyenlerin hazin sonlarını görüyorsunuz. Bir hanımefendi S400 ‘lerden şikayet ediyor ve geri gönderilmelerini istiyor. Akkuyu Nükleer Santrali’nin Rus ortaklığının sonlandırılmasını ve Suriye’deki Türk varlığının son bulmasını isteyenler açıkça Dış Politika cahillerdir. Devletimizin uygulamış olduğu denge politikası doğrudur. Biz ne Rusya’dan ne de Ukrayna’dan vazgeçemeyiz.

ZAMLARIN SEBEBİ RUSYA – UKRAYNA SAVAŞI

Kıymetli dava arkadaşlarım biliyoruz ki enerji fiyatlarında gün geçmiyor ki zam eksik olmasın. Biz de bir gün önce aldığımız benzini ertesi gün aynı fiyattan alamıyoruz. Enerji fiyatlarındaki artışlar ne yazık ki birçok sektöre yansıyor ve vatandaşımızın refahını olumsuz etkiliyor. Bizler bunların farkındayız ve emin olun devletimiz elinden geleni yapmaktadır. Ancak enerjideki dışa bağlılığımız bu artışlara engel olmamızın ne yazık ki önüne geçiyor. Devletimiz iki ülke arasında yaşanan savaşın müzakere masasında son bulması için elinden geleni yapıyor ve bir uzlaşı sağlanması için çaba sarf ediyor” dedi.