ULUKÖYLÜ ESNAF ODALARINI ZİYARET ETTİ.

ULUKÖYLÜ ESNAF ODALARINI ZİYARET ETTİ.

İYİ PARTİ GEBZE İLÇE HEYETİ BÖLGEMİZDE KURULU BULUNAN MESLEK ODALARINI ZİYARET ETTİ.

Göreve geldiği günden bu yana bölgemiz siyasetinde gündemi belirleyen ve değiştiren isim olan İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Avukat Burak Uluköylü, Gebze’de kurulu bulunan Meslek odalarını ziyaret etti.

İYİ Parti Gebze İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte pandemi kısıtlamaları nedeniyle zor günler geçiren esnaflarımızın bağlı bulundukları meslek odalarını ziyaret eden Uluköylü’nün ilk durağı Gebze Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Kenan Çelik oldu. Çelik ile pandemi sürecini ve esnafın aldığı tedbirleri değerlendiren İYİ Parti Gebze ilçe Başkanı Avukat Burak Uluköylü ziyarette yaptığı açıklamada “ Sayın başkan salgının ilk gününden bu yana yoğun bir mesai ile esnafının yanında olma gayreti içinde oldu. Kısıtlamalar nedeni ile yaşanan sıkıntıları değerlendirdik. Çözümleri anlamında notlarımı aldık. Esnafımızın sorunlarının çözümünde atılacak adımların takipçisi olacağız” diyerek misafirperverliğinden ve samimi sohbetinden dolayı başkan Kenan Çelik’e teşekkür etti.

 

Geçtiğimiz hafta boyunca mesaisini esnaf odalarını siyarete ayıran İYİ Parti Gebze ilçe yönetiminin bir sonraki durağı ise Gebze Pazarcılar Odası oldu. Başkan Ziyaettin Erattır ile pazarcı esnafının sorunlarını, Mevlana ve Tatlıkuyu sabit pazarlarında yaşanan sıkıntıları değerlendiren İYİ Parti ilçe başkanı Avukat Burak Uluköylü , bölgemizde plan ve program yapılmadan “ Ben yaptım. Oldu” mantığı ile atılan adımların hem esnafı hem de vatandaşı mağdur ettiğine dikkat çekerek “ Yaşanabilir kentlerin oluşması ortak akıl ile inşa edilir. Tek kişinin karar mercii olduğu kentlerin yaşanabilirlik performansı düşük olur. Pazarcı esnafımız saygının ilk gününden bu yana kendisinden istenilen her konuda üstüne düşen görevi yerine getirdi. Pazar günü sokağa çıkmak yasak ama belediye işgaliye bedelini tahsil etmek istiyor. Esnaf ödeyemiyor. Zaten para kazanmıyor ki nasıl ödeme yapmasını bekliyorsunuz?” diyerek yerel yönetimlerin esnafı koruyup gözetmesi gerektiğinin altını çizdi.

 

Bölgemizin en köklü meslek kuruluşu  Gebze Şoförler Odası Başkanı Necati Kaya’yı da makamında ziyaret eden Uluköylü, özellikle toplu taşıma araçlarında yaşanan yoğunluğun konuşulduğu sohbette, beraberindeki heyet ile birlikte şoför esnafının sorunlarını bizzat oda başkanı Kaya’dan dinledi. Kamyoncu esnafının artan maliyetlerin altında ezildiğine dikkat çekilen ziyarette şoför esnafının sorunlarının çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunuldu.

 

İYİ Parti Gebze ilçe yöneticileri ve Belediye Meclis üyesi Birol Elüstü’nün hazır bulunduğu ziyaretlerin son durağı ise Gebze Ziraat Odası oldu. Oda başkanı Ayhan Pekşen ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlanan İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Avukat Burak Uluköylü burada yaptığı kısa açıklamada ise şu sözlere yer verdi.

“ Köylü milletin efendisidir. Her türlü olumsuz koşula rağmen üreten üretmeye gayret eden çiftçimizin, köylümüzün yanındayız. Onlara aslında bir minnet borcumuz var. Sorunları dinledik. Zaten sayın başkan ve yöneticileri ile sık sık bir araya geliyoruz. Çiftçinin Türkiye’de uygulanan yanlış politikalar nedeni ile ne hale geldiği ortada. Ülkemizin ciddi ve akılcı bir tarım politikası yapılanmasına ihtiyacı var. Tarım ve hayvancılık alanında ülkenin sorunlarına çare üretebilecek tek parti İYİ Parti’dir. Milletvekilimiz Sayın Lütfü Türkkan geçtiğimiz günlerde yine meclis kürsüsünde tarım politikaları başlığında yapılan hataları ve çözüm yollarını dile getirdi. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener gibi çiftçimizin ve köylümüzün sorunlarını el üst perdeden dile getirerek, çözümü konusunda atılacak her adımın takipçisi olmaya devam edeceğiz.”