ULUKÖYLÜ , GAZİMİZİ ZİYARET ETTİ.

ULUKÖYLÜ , GAZİMİZİ ZİYARET ETTİ.

Eskihisar'da yaşamını sürdürdüğü terk edilmiş ev yanan Terör gazisi Çetin T. ile bir araya gelen İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü " Haberdar olur olmaz gazimizi sahiplenen Gebze Kaymakamımıza teşekkür ederiz" dedi.

TERÖR GAZİSİNE GEBZELİLER SAHİP ÇIKTI. KAYMAKAMLIK SIĞINDIĞI EV YANAN TERÖR GAZİSİ ÇETİN T.'Yİ GEÇİCİ OLARAK BÖLGEMİZDE BULUNAN BİR OTELE YERLEŞTİRDİ.

Sığındığı ev alev alev yanan terör gözisi Çetin T.'yi Eskihisar'da ziyaret eden ve kendisi ile sohbet etme imkanı bulan İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü yaşadığı anları aktarırken hayli duygulandı. " çetin ağabeyin varlığından bugüne kadar haberdar olmayışımızın büyük üzüntüsü ve mahcubiyeti içindeyiz. Gazilerimiz şanlı tarihimizin yaşayan abideleridir. Onların ömürlerinin kalan kısmını mutlu ve huzur dolu geçirmelerini sağlamak bizler için bir borçtur^dedi. 

Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Eskihisar'da yalnız yaşayan gazimizi ziyaret eden İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, duygularını sosyal medya hesabından şu sözlerle aktardı.

ÇETİN AĞABEY HEPİMİZE EMANETTİR.

GAZİLER, ŞANLI TARİHİMİZİN SEMBOLLERİDİR.

Hakkari’de bölücü hain terör örgütü ile mücadele kapsamında görevli iken gazi olan ve Eskihisar köyünde terk edilmiş bir evde kendine bir hayat kuran Çetin T. Ağabeyi ziyaret ettik.

Bugüne kadar kendisinden haberdar olmadığımız için büyük bir üzüntü içindeyiz.

Bizler sıcacık yuvalarımızda sevdiklerimizle birlikte yaşamın her türlü keyfini sürerken, kar kış kıyamet demeden ülkemizin bekası ve milletin selameti için görevleri başında bulunan tüm askerlerimizi ve emniyet mensuplarımızı en içten dileklerimizle selamlıyoruz.

Eskihisar’da yaşamını idame ettirdiği evin yanması sonucu kendisinden haberdar olduğumuz terör gazimiz Çetin T. Ağabeyimiz için ne yapsak azdır. Yaşanan elim hadisede kendisine bir şey olmaması hepimizin sevinci oldu. Kaymakamlığımız hemen olaya müdahil olarak gazimizin barınma ihtiyacını karşılayarak geçici olarak bir otele yerleştirdi. Hassasiyetlerinden dolayı sayın Kaymakama teşekkür ederiz.Belediyemiz ile de temaslarımızı gerçekleştirdik. Sayın Belediye Başkanımızda gazimiz için ne yapılması gerekiyorsa temin edecekler. Bizlerde bugünden itibaren gazimizi hiç yalnız bırakmayacağız. O, şehitlerimizin kanları ile sulanan bu vatanın bizlere emaneti. Bu emanete en iyi şekilde sahip çıkacağız.

Bugün akşam saatlerinde İyi Parti Gebze ilçe yönetim kurulunda görevli arkadaşlarımız ile birlikte gazimizle bir araya geldik. Kendisini ziyaret ettik. Kendisiyle sohbet ettik. Ülkemiz ve milletimiz adına hepimizden daha umutlu gazimizin dirayeti, duruşu bizleri onurlandırdı. Kendisine bundan sonraki yaşamını en iyi şekilde temin edebilmesi için her konuda destek olacağız.

Gazilik gibi ömür boyu taşımaktan gurur duyulacak bir makamda bulunan Çetin T. Abimizin vatan sevgisi ile taçlandırılmış yaşam öyküsünde kendisinin izin verdiği sürece bizlerde yer alacağız. "