Ürkmez Sağlığına Kavuştu

Ürkmez Sağlığına Kavuştu

Üst solunum yolları ve akciğerlerinde oluşan ciddi sağlık problemleri nedeniyle bir süredir aramızda bulunmayan mesul müdürümüz Rıfat Ürkmez uzun süren tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuştu.

Bir süredir üst solunum yolları ve akciğerlerinde yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle kilo kaybına uğrayan ve Şubat ayı sonlarında Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tetkikleri yapılan mesul müdürümüz Ürkmez, İstanbul Süreyya Paşa Göğüs hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmişti. Randevu sisteminin azizliğine uğraması sonucu Özel Gebze Merkez Prime Hastanesi sahibi Doktor Hakan Höbek’in katkıları ile Süreyya Paşa Eğitim ve Araştırma hastanesinde tedavi altına alınan Ürkmez, tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi.

Bugün itibariyle gazetemizdeki görevine geri dönen mesul müdürümüz Rıfat Ürkmez, rahatsızlığı ve tedavi süreci ile ilgili yaptığı kısa açıklamada “ Akciğerlerimde oluşan apse nedeniyle yaklaşık 20 günlük bir tedavi süreci yaşadım. Bu süreçte sağlık sorunlarımızla ilgilenen Darıca Farabi EA Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Mustafa Güneş’e, Merkez Prime Hastanelerinin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hakan Höbek ağabeyime, Süreyya Paşa EA Hastanesinde görevli Dr. Makbule Özlem Akbay’a, Dr. Rabia Yurt’a, Dr. Betül Çakmak’a, Hemşirelerimiz Elif Ekiz, Fadime Yalçınkaya, Ece Uz, Fatma Özaslan, Nihat Akaydın, Sibel Yakut, Merve karaca, Şeyma Nur Taşlı, Dilber Tarkan’a şahsıma gösterdikleri yakın ilgi ve alakalarından dolayı en kalbi duygularımla teşekkürlerimi sunuyorum. Sağlık durumum gayet iyi. Tedavi sürecim devam ediyor. Ama bu süreçte geleneksel projemiz ile ilgili çalışmalardan geri kalmamaya özen göstermek amacı ile kaldığımız yerden çalışmalarımızın başına geçtim. Tedavi sürecimde arayan, soran ve iyi dileklerini ileten tüm dostlarıma da gazetemiz aracılığı ile teşekkürlerimi iletiyorum.” Dedi.