VERA KAFE, PAZAR GÜNÜ AÇILIYOR

VERA KAFE, PAZAR GÜNÜ AÇILIYOR

Özlediğiniz tüm lezzetleri bir arada bulabileceğiniz VERA CAFEE Pazar günü saat 15.00'de hizmete giriyor

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ile Bilenkaya Matbasının sahibi başarılı iş insanı Devrim Serkan Kaya'nın ortak yatırımları VERA KAFE pazar günü gerçekleşecek resmi törenle hizmete girecek.

GE82E Yıldız caddesi no.2  Birlik iş hanı zemin katında hizmete girecek olan Vera Kafe'de; sıcak ve soğuk içeçek çeşitleri, tatlı çeşitleri, kahvaltı tabağı gibi ürünlerin yanı sıra oralet, kakao, kuşburnu gibi bir çok işletmenin unuttuğu ve tüketicilerin özlediği lezzetleri de bulabileceksiniz.

12 Haziran Pazar günü saat 15.00'de açılışı gerçekleşecek olan Vera Cafe'nin ortaklarından CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, açılış öncesinde yaptığı kısa açıklamada " Unutulmaya yüz tutmuş lezzetleri GE82E'lilerle buluşturmak ve ailelerin keyifli anlarını yaşayabilecekleri, misafirlenni ağırlayabilecekleri şirin ve ferah bir mekan hazırladık. Dostlarımızla bir araya gelerek pazar günü açılışımızı gerçekleştireceğiz. Hem bizlere hemde GE82E'mize hayırlı olsun. Tüm dostlarımızı açılışımıza bekliyoruz." dedi.