WhatsApp hesabı 4 farklı telefondan kullanılabilecek

WhatsApp hesabı 4 farklı telefondan kullanılabilecek

WhatsApp hesabı 4 farklı telefondan kullanılabilecek

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yaklaşmakta olan  yeni bir Android beta sürümü özelliğini kullanıcılarına ulaştırdı. Şu anda beta sürümünde olan özellik ile bir WharsApp hesabı 4 farklı akıllı telefondan aynı anda kullanılabiliyor.   Geçtiğimiz yıl "Çoklu Cihaz" isimli bir özellik yayınlayan WhatsApp, bu özellikle kullanıcıların bir telefon ve bir masaüstü veya web sürümü üzerinden bağımsız şekilde kullanılmasını sağladı. Şimdi de WhatsApp bu "Çoklu Cihaz" özelliğini genişletmeye çalışıyor.

Son Android beta sürümünde çıkan bu özellik bir hesabın dört farklı cihaza kadar bağlanmasını sağlayacağını belirtmiştik. Eklenen yeni cihazlar, otomatik olarak senkron olacak ve böylelikle kullanıcılar, hiçbir mesajı da kaçırmayacak.

Peki yeni whatsapp 4 farklı cihaz kullanımı nasıl olacak 
- İlk olarak ikinci cihaza WhatsApp'ı yükleyin ve giriş ekranına dokunun.


- "Bir cihaz bağla" seçeneğine dokunun.

- Ana cihaza gidin ve "Bağlı Cihazlar" menüsüne girin.

- Ana telefonunuzda "Cihaz bağla" seçeneğine dokunun.

- İkinci cihaz ile QR kodunu ana cihazdan okutun.

Artık iki telefondan WhatsApp'ınıza erişebilirsiniz. Gerektiği zaman üç ve dördüncü telefona kadar bağlayabilirsiniz. Ancak sürüm şu anda sadece WhatsApp beta da kullanılıyor. iPhone sahipleri ve WhatApp'ın diğer sürümlerini kullananlar resmi olarak yayımlanana kadar bekleyecekler.

 Kocaeli Ses Gazetesi KAYNAK