YAĞIZ ALP, İYİLİK KERVANI GÖNÜLLÜSÜ OLDU

YAĞIZ ALP, İYİLİK KERVANI GÖNÜLLÜSÜ OLDU

Başarılı oyuncu, İyilik Kervanı'nı ziyaret etti, destek sözü verdi

Türk televizyonlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan “Kuruluş Osman”ın kaliteli oyuncu kadrosunda yer alan Gebzeli dizi ve sinema oyuncusu Özgür Akar, yürekleri ısıtan sosyal yardımlara ev sahipliği yapan İyilik Kervanı’nı ziyaret etti.

Yetimin, öksüzün, fakirin umudu olmaya devam eden ve gerçekleştirdiği yardım projeleri ile tüm kamuoyunun büyük takdirini alan İyilik Kervanı çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Türk televizyonlarının her bölümü nefesleri kesen dizisi Kuruluş Osman’da Yağız Alp rolü ile izlediğimiz Gebzeli dizi ve sinema oyuncusu Özgün Akar, İyilik Kervanı gönüllüler ordusunun obasını ziyaret ederek başkan Asliye Gül ve iyilik gönüllüleri ile bir araya geldi.

KURBAN BAYRAMI VE SONRASINDA İYİLİK KERVANI’NA DESTEK VERELİM

İyilik Kervanı’nın projelerini yakından takip ettiğini belirten Akar, başkan Asliye Gül ve iyilik meleklerini tebrik ederek yaptığı kısa açıklamada “ İnsanı Yaşat ki Devlet yaşasın düsturu ile bölgemizde ülkemizin birçok noktasında dokunmadık mazlum bırakmayan İyilik Kervanı’nın bu gayretine şahitlik ettikten sonra onlara destek olmak, onların yanında olmak bizler için bir zorunluluk haline geldi. İhtiyaç sahibi insanlarımıza umut olan, onlara mutluluk ve sevgi götüren İyilik Kervanı’na toplumumuzun en önemli yaralarından birini kapattıkları için hepimiz minnet ve şükran borçluyuz. Şahsımla birlikte tüm imkan sahiplerini İyilik Kervanı’na gönüllü bağışçı olmaya davet ediyorum. İnanıyorum ki bu gönüllüler ordusu imkanları genişledikçe daha çok mazluma ulaşacak ve daha çok insanımızı mutlu edecekler. Bayram vesilesi ile bir kez de yerel basınımız aracılığı ile tüm hayırseverlere sesleniyorum. Gelin İyilik Kervanı’nı bu kurban bayramında gönüllü bağışlarınızla destekleyin. Ben şahidim, verdiğiniz her destek yetimlere, öksüzlere, boynu büküklere ulaşıyor. İyilik kervanı’nın tüm gönüllülerini ve başkanlarını tebrik ediyorum. Her zaman onların yardımcısı ve destekçisi olacağım. Biz onlardan razıyız inşallah Allah’ta razı olsun. Hepsine kolaylıklar ve üstün başarılar diliyorum.” Dedi.

İyilik Kervanı’nın kurucusu ve başkanı Asliye Gül ise ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek İyilik Kervanı olarak zaman ve mekan problemi yaşamadan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşmak için var güçleri ile çalıştıklarını dile getirdi.