Yeliz Yeşilmen'den Hadise'ye Tam Destek!

Yeliz Yeşilmen

Yeliz Yeşilmen'den Hadise'ye Tam Destek!

Yeliz Yeşilmen'den Hadise'ye Tam Destek! Sahne giysileri ve pozlarıyla gündemden düşmeyen Hadise'ye destek geldi! Yeliz Yeşilmen'den olay dekolteli kostümlere tam destek geldi! Yeliz Yeşilmen, Hadise'ye desteklerini sosyal medya paylaşımları ile ortaya koydu!
Bildiğiniz gibi müzik dünyasının en ünlü isimlerinden biri olan Hadise; şarkıları, sahne performansları ve cesur tarzıyla magazin dünyasının en çok konuşulan ünlülerinden biri..

827445-2-t.jpg

HADİSE KAVURUYOR!
Şarkıları, sesiyle, cesur pozları ve sahne performansları son dönemde sürekli gündemde olan Hadise aynı zamanda büyük bir hayran kitlesine de sahip... Kıyafet seçimlerinden dolayı sık sık eleştirilen şarkıcı, destek de alıyor..

Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Kıbrıs'ta sahneye çıkan ünlü bir sanatçı, kendisini yakından ve aşağıdan çeken kameramana şöyle demişti: "Serbest vuruş kullandı 2024.", "Hayır, görünüyor", "Hayır, selülitleri görünüyor"! Hala bunlar var mı? Gösteri var, ses var, daha ne olsun? Evet selülitlerim var, umurumda da değil!"


Birçok kişi Hadise'nin serbest kostümünü eleştirse de pek çok kişi de doğal olarak ünlü sanatçıyı destekledi!

Onu destekleyen isimlerden biri ünlü model Yeliz Yeşilmen oldu. Yeliz Yeşilmen, Hadise'nin popüler sahne kıyafetleri hakkında konuştu. "Ben sahnedeki insanın dekolte giymesine karşı değilim. Hadise dışındaki insanlarda irite duruyor çünkü sahne şov yapmadan soyunup durmak değil" açıklamalarını yaptı.

İşte Yeliz Yeşilmen'in Hadise açıklaması ????????