YENİ UMUT OKULLARI BURSLULUK SINAVINA HAZIRLANIYOR.

YENİ UMUT OKULLARI BURSLULUK SINAVINA HAZIRLANIYOR.

2022 yılında burslu okuma imkanını elde etmek isteyen öğrenciler için sınav başvurularını almaya başlayan YENİ UMUT OKULLARI yeni dönemde de yoğun ilgi bekliyor.

12-13 ŞUBAT tarihlerini bursluluk sınav tarihi olarak belirlediler.

Geçtiğimiz sezon pandemi ye rağmen oldukça başvuru alan okul bu yıl da 4.sınıftan 11.sınıfa kadarki kademelerde  daha büyük katılım beklediklerini belirtti. Hazırlıklarını pandemi koşullarına uygun bir şekilde yapmaya koyulduklarını belirten okul yönetimi ve idarecileri , buna bağlı olarak sosyal mesafe ,maske ve hijyen koşullarına son derece dikkat edeceklerini ve başvuran öğrencilerin HES kodu ile okula alınacaklarını vurguluyor. Kapıdaki güvenlik görevlisinden okul bahçesi ve bina içinde tüm planlamalarını titizlikle yürüterek hem öğrencileri hem velileri karşılamaya hazırlandıklarını ifade ediyorlar.

İlkokul, Ortaokul, Anadolu ve Fen lisesi kademelerindeki  yeni öğrenci adaylarını belirlemek için  yapacakları bursluluk sınavı ile daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefleyen  YENİ UMUT OKULLARI, yerleşke olarak da oldukça kapsayıcı bir konumda olduklarını belirterek katılım için Gebze, Darıca, Çayırova, Mutlukent , Bayramoğlu gibi tüm bölgeye bursluluk sınavı davetinde bulunuyor.

Sınava öğrencisini getiren velileri de konferans salonlarında ağırlayarak eğitimdeki konumlarını, eğitime bakış açılarını ,akademik ve sosyal çalışmalarını ve okullarının fiziki koşullarını , her zamanki gibi sıcak ve samimi bir ortamda, güler yüzleriyle tanıtmayı ihmal etmeyeceklerini  ayrıca vurgulamaktalar.

Her kademede yüzde yüze varan burs imkanı ve yine her kademede alacağı dereceye göre çeşitli oranlarda burs hakkı kazanma şansı için her bölgede hummalı çalışma yürütüyorlar.  ‘’Güçlü ve her zamanki iddialı eğitim personelimiz  ile 12-13 Şubatta, bölgenin en iyi okulu olarak öğrencilerimizi uygun seanslarımızda aramızda görmekten mutluluk duyarız.’’ diyen yönetim kadrosu, ’’Bursluluk sınavları, titiz çalışma ve güven verici ortam gerektirir, biz yılların tecrübesi ile bu konuda çok iyiyiz ve bunu her yıl ispatlamış olmaktan ve katılımcılarımızdan güzel dönüşler almaktan gururluyuz.’’ diye sözlerine eklediler.

Sınava  https://basvuruyeniumut.k12net.com/ linkten başvuru yapabileceğiniz gibi

02627212528 nolu telefon numarasından da başvuru yapabilirsiniz.